Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz Zollkid100 #9499 üzenetére
Háát!
Nézz be a "Vodafone Smart Tab 7" topikba!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Zollkid100
tag
Szervusztok!
Nem vagyok otthon nagyon tablet fronton,úgyhogy kéne egy kis segítség.
Édesanyámnak kellene egy 7"-os tablet a tanulmányaihoz(pdf doksik nézegetése,ilyesmire kellene neki)
Lényeg hogy olcsó legyen,de ne nyögvenyelős működésű és lehetőleg kapacitív érintőfelületű.
Köszönöm.
Zoli. -
z0d1AK
nagyúr
Amikor 100 alatt meg lehetett venni tavaly, akkor az azért még mindig sokkal jobb biznisz volt.
Jövő héten hazánkban a WayteQ xTAB-100s IPS kijelzővel!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
keszo
őstag
Sziasztok!!
METRO katalógus 2012/03 -
Nonfood katalógus
2012. január 19 - február 1.
transformer tf 101 20-21 oldal[ Szerkesztve ]
Attila
-
AXisBOLD
addikt
válasz alba-regia #9484 üzenetére
én is abban bízom...mármint nem a forint gyengülésében
(#9487) z0d1AK: lájk!
Aurea mediocritas
-
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Ismét kérdésem lenne.
Melyik éri meg jobban? Egy PoV Mobii Tegra 3G vagy Wayteq Xtab-100 + egy 3G usb? Légy szíves indokold is ha válaszolsz.
Köszi,
Csaba -
z0d1AK
nagyúr
Hamarosan elindul végre a tabletes oldalam!
-
sittes79
addikt
tabletre, honeycomb-ra kellene nekem ilyen status bar szerű dolog, ahol ki lehet kapcsolni
az adatforgalmat, wifi-t stb. -
alba-regia
aktív tag
válasz AXisBOLD #9483 üzenetére
Elvileg a hét elején jön meg a Prime-om, hasonló okokból veszem. Szerintem az átlag alkalmazásokra kiváltja a notebookot.
Kb fél-háromnegyed év múlva az ára is megindul lefelé, meg addigra megjelennek az egyéb Tegra 3-as tabletek. Feltéve, ha a forint nem gyengül majd folyamatosan
-
AXisBOLD
addikt
pedig nagyon kellene...most még nem is venném igazi hasznát, csak kell és kész .
azt már eldöntöttem, hogy nem notebook, netbook, ultrabook lesz, hanem fizikai billentyűzetes tablet.
csak még akkora a hájpja ezeknek, hogy az áruk irreálisan magas.
ettől függetlenül én azt mondom, hogy abszolút jól használható és teljes értékű készülékek(billentyűzet+touchpad-al!).
aki meg az optikai meghajtót hiányolja 2012-ben úgy kell neki .
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
BoB
veterán
A tmobilos vagy vodás tablet (3G modulos) is ugyanolyan kártyafüggő mint a telefonok esetében? Vagy a tablateknél mind független?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
DJGABI
addikt
Quadrant-ra ne nagyon adjál... Mostanság elég megbízhatatlan, össze vissza eredményeket dobál (főleg 2 magos gépeknél) Meg nézd meg például a bolygós részt, tiszta szaggatós, kevesebb mint 10 FPS, éleknél villódzás (ratyi gpu driver?). Aztán hasonlítsd össze bármelyik tavalyi Xperia-val (szintén 1Ghz, de Snapdragon) ahol megy 50 FPS-sel, hiba nélkül, aztán azokra még kevesebb pontot is ad (1300 körül)... [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Fancy-boy
addikt
Tudja valaki mi a különbség a DHL HONGKONG és a DHL China között?
Nézegettem a Pandawill webshopban a szállítási lehetőségeket, és ezt nem igazán tudom értelmezni, mert azt hittem, hogy csak egy fajta DHL létezik.
Vagy ez esetleg azt jelentheti, hogy a DHL csomagküldővel vagy Kínából vagy HongKong-ból kérem a szállítást?
-
hercsi
tag
részletes info az Allwinner A10-ről
-
hercsi
tag
monnyuk a jútyúb-on látható - pont Pandawill-es - Quadrant tesztben elég korrekt eredményt (1820, 1836) ért el az 1 magjával ...
-
keszo
őstag
Van olyan aki rendelt már a pandawill-ről?
Menyire megbízhatóak?Attila
-
hercsi
tag
válasz hun_gery #9456 üzenetére
+1 komment az ainol aurora-val kapcsolatban:
az ainol alábbi site-ját böngészve megtalálható a 3G az oldalon, u. akkor az alul lévő táblázatban a G-sensor környékén van 1 3-asnincs vki jóban a sarki kíni kajáldással ?
jó lenne kihüvelyezni, hogy akkor ez most hogyan is van...mert ha igaz, akkor pláne best buy... -
hun_gery
aktív tag
válasz Fancy-boy #9450 üzenetére
Igen, ezek nincsenek benne. _Én_ nem is igénylem egyiket sem, mert ha külföldre megyek, ott a kocsiban a gps, h agyalog vagyok, a telefonban. Bt-t meg kb egyszer sem használtam táblán, szóval _nekem_ teljesen lényegtelen funkciók ezek, meg szerintem úgy a vásárlók 75%-nak, azoknak, akik elnetezgetnek, játszanak, olvasgatnak rajta.
Ipadon sincs flash, és mégis elvan De komolyan: lesz azon flaysh, meg custom rom orrvérzésig. Market problémát orvosolták már vagy egy hete.
Valóban kicsit lassúcskák _még_, hiszen kapkodva került rá az ICS, kellett villantani a CES-en.Viszont cserébe olcsó, kellemesen össze van rakva, van rá support, közösség, FRISS robot, ami példamutató lehetne sok nagy gyártónak, és mellesleg nem via chipsetes rettenet, hanem egy használható tábla azoknak, akiket fentebb írtam.
Ha olvasgatod a teszteket, márpedig szerintem olvasgatod, akkor láthatod, hogy soksok 2-3x ennyibe kerülő táblán is akadozik a rendszer.
Ez saját véleményem, mindenki azt vesz, amit akar/tud, mit bánom én.
De mit védem én itt az ainolt?[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz hun_gery #9429 üzenetére
Csak BT meg GPS. Mintha ezek valami jelentéktelen funkciók lennének.
Arról nem is beszélve, hogy a Lenovo azért egy márka, állítólag lesz rá magyar nyelv is.Az Android 4-es Ainol Novo tabletekben meg nincsen flash, és az Android markettel is problémák vannak. Arról nem is beszélve, hogy eléggé akadozva működnek egyelőre.
Mutassatok már nekem 50-60 körül új tabletet amiben van 3G.
Nem előfizetésre...[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Használtam 10-es tabot, de nagynak és ezáltal feleslegesnek találtam a szintén hasonló kijelző átmérőjű netbook mellett. A 7-es tab már inkább bejön, viszont most az íráson filózok. Érdemes hozzá ilyen billentyűzetes tokot vásárolni?
"nincs rá lezsóidő"
-
Nara19
aktív tag
válasz jobbacsabba #9438 üzenetére
A Huawei IDEOS S7 Slim-ből csak GPS-es verzió létezik.
A különbség a kétféle slim között a wifi only ill. wifi + 3g kivitel.
A gép 7"-os (Te 10"-est kerestél), nem IPS és "csak" 800*480 a felbontása.
Egyébként BT is van benne -
jobbacsabba
aktív tag
Igazad van, a mobiihoz is kellett volna írnom a gyenge kijelzőt. Bár én ezeket csak olvastam. Itt kértem először tanácsot, és mint írtam, vagy több zsetont kell belefeccölni, vagy kisebb elvárásokat megfogalmazni ha 60k-ért nem megy a dolog.
Bemegyek valami boltba, hogy megnézzem ezeket a táblákat, csak úgy méretre.
800*x pixeles kijelzőn normálisan jelennek meg a weboldalak?
Az S7 slimből van gps verziós is? -
DJGABI
addikt
válasz jobbacsabba #9435 üzenetére
Ha ott a 7"-es Lenovo akkor a Huwei S7 slim is megfontolandó. Van benn 3G, GPS, egyedül a 10"-et nem teljesíti, meg hát a rajta lévő 2.2 már elég elavultnak számít. Rezisztív cuccok felejtősek. Esetleg ha nem zavar a külső 3G modem kb bármelyik tablet játszik De hogy hazabeszéljek: a felsoroltak közül a Mobii.
Azért ha Folio-nál megjegyezted, akkor Mobii-hoz is hozzátartozik a gyenge kijelző (ugyanaz az 1024*600-as LCD van mindkettőben)
[ Szerkesztve ]
-
BigT
senior tag
[erről a cuccról] vélemény? a mali gpu-n kívül lát valaki hibát, problémát benne?
Samsung S7 edge
-
jobbacsabba
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Akkor számba venném az ajánlatokat:
- Point of View Mobii Tegra 3G - ez 70-75k használtan, de 3G-s, extrákkal,
- WayteQ xTAB-100 - újonnan 60k, semmi extra,
- Toshiba Folio 100 - semmi extra, gyenge kijelző, 70-75k újonnan,
- ARCHOS 101 internet tablet - GPS, jó felbontás, 85k újonnan,
- FlyTouch3 ,FlyTouch6 ,SuperPad2 - ezek rezisztív kijelzősek,
- Lenovo A1 - ez 7", ebay... .
Olvasom, hogy több vasra nincs market, de gondolom ez egy rom cserével orvosolható.
Nagyjából már a 70k+ árkategóriában járunk. Újonnan mit érdemes venni ebben a kategóriában, illetve felmerül-e újabb alternatíva?
Köszi még egyszer! -
DJGABI
addikt
válasz hun_gery #9429 üzenetére
De istentelenül lassú az az Ainol Elf még a menüben mászkáláskor is... [link] 2:30-tól, de végig elég döcögős. Pedig aztán hardware alapján ezen az áron nem rossz belépő tablet: 41k [link] Az 1GB RAM, 8GB ROM (meg persze ICS)-re irigy vagyok mondjuk
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz AXisBOLD #9430 üzenetére
Ezt honnan szedted?
Minden tabletben van Wifi, a 3G pedig opció. És még az iPad 3G-s változatában is van wifi, természetesen."Van olyan tablet, amiben ezek megvannak és van fizikai billentyűzete?"
Transformer, Slider| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
AXisBOLD
addikt
jól olvasom, hogy majdnem mindegyik gyártó elkezdte másolni azt az idióta Apple üzletpolitikát, hogy egy tabletben vagy csak wifi vagy csak 3g van?
Egyedül a Vodafone Smart Tab 7-et találtam, ami nincs megcsonkítva. Van benne wifi, 3g, gps, bluetooth. Ezek ma alap hogy legyenek, nem egyenként, hanem így egyben.
Van olyan tablet, amiben ezek megvannak és van fizikai billentyűzete?
Aurea mediocritas
-
hun_gery
aktív tag
válasz Zsilike #9426 üzenetére
a 200 USD-s lenovo (lepad) A1-ben nincs 3g modem, csak bt meg gps.
nem akkora vétel az a lenovo
ha elég egy wifi-only tab, akkor jelenleg szerintem ez az IPS-es cucc a legjobb vétel, vagy ez ips nélkül, de ugyanazzal a belsővel.@(#9427) engine88: gépeljen egy táblán sokat, akinek 3 apja van. egyébként okos gondolat ez a párosítgatás.
(#9428) sittes79: én a voda tabot, ha futja rá, ha meg olcsót akarsz 3g nélkül, akkor ezt 110 USD-ért, ami jó eséllyel nem lesz +áfa, ha igen, akkor is 33kHUF az egész
ha meg van rá pár forinttal több, akkor a novo Elf v. Aurora.
egész kikupálódott az ainol mostanában[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
engine88
aktív tag
LIFEBOOK
-
keszo
őstag
Valahonnan letölthető még a régebbi adobe flash player
10.1;10.2;10.3 érdekelneAttila
-
Spidee
senior tag
válasz Szabónagymer #9418 üzenetére
Itt egy cikk róla: Ferzon DroidTV
Árat írok privátban.
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Szabónagymer
aktív tag
NE CSÁBÍÍÍTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És mibe kerülne?
Az a nagy helyzet, hogy megrendeltem egy voda smart tabot 96k-ért. Bár még nem nagyon reagáltak rá, csak annyit, hogy technikai okok miatt tovább tart a rendelés feldolgozása. Nem baj, idén majd csak megkapom még...
Fontolóra veszem, ha tudok rá áldozni lehet hogy megveszem, amilyen ketyere buzi vagyok!z0d1AK: Cikk van róla??? MESÉLJ LÉCCIII!!! Milyen a cucc?
Luissimo: Megnéztem a linket. Keményen ráizgultam erre cuccokra!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Szabónagymer #9413 üzenetére
Nálam van otthon egy ilyen teszten, nem rossz cucc.
-
Spidee
senior tag
Pont tudok neked egy ilyet! Van egy eladóm!
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Fancy-boy
addikt
válasz jobbacsabba #9400 üzenetére
Én tudok neked ilyet mondani. Úgy hívják, hogy Lenovo A1.
GPS, Bluetooth, Android 2.3, igaz "csak" 7", de 60 körül megvehető az Ebayről.Ha van Amerikai ismerősöd akkor csak 200 dollár egyenesen a Lenovo hivatalos webshopjában.
keszo
Köszi a linkeket, de ahogy látom a magyar webshopokban elég szegényes a kínálat
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
elég, ha csak egy BOX-ot veszel hozzá és máris megujult a régi tévéd.
-
Szabónagymer
aktív tag
Ne ez az igazi nagy dobás!!! Meg van a következő kiszemeltem!
Android TV[ Szerkesztve ]
-
RepeatSector
senior tag
Hali
valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Apad Irobot(kamerás, piros ledes, fém hátlapos) és dobtam rá egy főzött android 1.6-ot ami elméletben rootolva van, de nem nagyon akarja a superuser engedélyeket kiadni!
Ezért nem tudok recovery-be lépni!A romot szeretném cserélni!
Ezt sajna usb kábellel nem tudom megtenni, mivel fel felismeri a gép az rkandroid progi is kiírja, de amint elkezdem frissíteni az "updating system information" résznél nem jut tovább, több gépen több rommal driverrel és rkandroid verzióval is meglett próbálva!Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Először is recovery-be szeretnék valahogy bejutni!"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Szabónagymer
aktív tag
Az általam említett PoV Mobii Tegra 3G 10'-ről most kaptam emailt az árgéptől, hogy már m62k körül is megvehető, ami pont az említett paraméterekkel rendelkezik, csak 16:9.
Igaz nem HC-s, vagy ICS-es, de erről nem is esett szó... De a szintén általam említett használt gép, az HC-s, igaz costum ROM-os, de valamit valamiért...[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
válasz Fancy-boy #9405 üzenetére
Hogyne, így hirtelen pl:
KTechstore
LaptopTrade
[link][ Szerkesztve ]
Attila
-
Pantok
aktív tag
válasz Fancy-boy #9405 üzenetére
Ha Eu-n belülröl jön aztjelenti hogy ők kifizették a vámot, és azzal (és még többel) megemelik az árát, illetve szállítást is fizetned kell még ha gyorsabb is.
Akkor már nem egyszerűbb dhlel venni kínábol, vám is lesz meg szállítás is de 1 héten belül ittvan és valszeg még mindig nem fizettél annyit. (már ha volna eu-i bolt, én még nem láttam egyet se)
-
Fancy-boy
addikt
Esetleg vannak olyan Európai webshopok ahol meglehet ezeket a Kínai tableteket venni és szállítanak Magyarországra?
Természetesen drágábban, de az a lényeg, hogy EU-n belül legyen, mert inkább legyen drágább a tablet, csak hamarabb ideérjen + nem kell vámot fizetni.
-
Nara19
aktív tag
Ilyen paraméterekkel új gépet 60k árban nem valószínű hogy találsz. Ha igen engem is érdekel.
-
keszo
őstag
Sziasztok
ViewSonic ViewPad 97a, erről lehet már tudni valamit, esetleg ár ?
Talán erre váltanék, ha jó az ára[ Szerkesztve ]
Attila
-
keszo
őstag
Szia!
Így első körben szerintem használtak jöhetnek szóba:
-WayteQ xTAB-100 ilyenem van, lehet szidni de a 4:3 képarány miatt szerintem király és még én sem találtam alternatívát helyette (IPADet kivettem a számításból)
-Toshiba Folio 100 állítólag a legnagyobb hibája a betekintési szög, kikel próbálni
-ARCHOS 101 internet tablet
-FlyTouch3 ,FlyTouch6 ,SuperPad2 valami ilyesmi néven futó MID kínai tabok ezekben van GPS, külső antennával akár még jó is lehet bár gyanús hogy resistive a kijelzőjük függetlenül, hogy kétujjas kezelésűek
Ha félre tájékoztattalak BocsAttila
-
Szabónagymer
aktív tag
Ha nincs különösebb igényed a CH-ra ( honeycomb +.x-es android verzió, kifejezetten tábla gépekre) akkor akár itt a hardver aprón is találhatsz ennyiért.
Ha hozzádobsz még egy 10-15 ezer forintot, akkor tudnék javasolni egy gépet, ami elég jó gép ilyen célokra, és ha nem zavar, hogy 16:9 képarányú.
Keress rá a Point of View Mobii Tegra 3G nevű gépre. Van egy élő hirdetés még, sok tartozékkal árulja a srác, kihasználatlanság miatt. Ad dokkolót, bőrtokot, táskát, kábelt hozzá. Tehát nem rossz vétel lenne. Egy kétmagos, 1GHz-es 512MB-os gépről van szó, igen esztétikus darab szerintem.
Én majdnem megvettem, csak nem tetszik a 16:9-es képarány, így rendeltem egy vodafone (ZTE) smart tab 10-et. Még kicsit lentebb is vagyok képességileg, több pénzért.
Tehát ha nem vagy nagyon finnyás, akkor érdemes megnézni. Én magam részéről jobb szeretem a hagyományos képarányt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest