Közben kiderült, hogy a wayteq oldalán található rom frissítés tartalmazza az AC3-at is, mert azzal nem jelentkezik a hiba.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

Közben kiderült, hogy a wayteq oldalán található rom frissítés tartalmazza az AC3-at is, mert azzal nem jelentkezik a hiba.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Itt van custom rom is 70i-re.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Köszi szépen, este kipróbálom! Van valami leírás hozzá, hogy miket változtattál a gyárihoz képest (a gyári mintha újabb lenne 2012.06.20)?
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Van egy WayteQ xTAB-70 -es készülékem, az ICS gyári 4.0.3 -mas Androiddal. A 2.3 -mas rendszerben anno lehetett wifi hotspotot készíteni, ám nagy sérelmemre ezt már a 4.0.3 -mas rendszerben sehol nem találom. Próbálkoztam különféle programokkal, de nem tudtam használható hotspotot kisajtolni a rendszerből.
Érdeklődnék, hogy van e rá valami megoldás, esetleg valami custom ROM, ami lehetőséget adna a hotspot létrehozására.
Előre is köszönök minden választ!

Sziasztok!
Feltettem a Digma iDx7 Type 2 es romot az xTab-70 re, gyorsan felment, elindult, ilyen téren nincs is baj.
Viszont nem látja a belső memóriát, csináltam egy factory resetet de nem javult meg.
Nézegettem hogy a billentyűzet beállítás rész teljesen orosz maradt, ez elég zavaró.
Egyébként csak azért próbálkoztam az ICS -vel, mert sok program nem akar már elindulni a gépen, egyébként nem én használom, barátnőmé, csak sok volt a panasz rá, gondoltam próbaképp rakok neki egy ICS -t.
Van valami olyan custom rom verzió amit ajánlotok? Mert láttam hogy a gyárira is van panasz.

Ez a kérdés elsősorban Kelzsocának szól,de ha valaki más is tudja a választ annak is megköszönöm :-)
Nem is kimondottan ezzel az eszközzel kapcsolatos.
Vajon ha egy CM10-es Rombol a system/lib/hw/hwcomposer.so fájlokat átmásolom egy CM7.2-es romba,szintén abba a mapábba,akkor vajon megkapjuk a Jelly Bean-ben levő 2d gpu renderelést?
Ezt onnan sejtem hogy az FPS meter nevű app nem méri az fps-t,és a Playen fent is van hogy a hardveres renderelés bekapcsolása hibát okozhat az Appban.
Egyébként a Project Buttert valahogy rá lehetne hackelni pl a CM7.2-re,vagy az csak a Jelly Bean sajátja?

Kipróbáltam, de a gyárival sajnos a wifi jobban megy. Ezzel a rommal a rejtett WPA-s hálózatomat nem találta meg suspend után. A gyárival (2012.06.20) azonnal megtalálja.
Látja a belsőt... csak rafináltnak kell lenni...
van egy orosz nyelvű beállító alkalmazás és ott kell okosítani.. és utána rebootolja a készüléket és már látja a flash-t ...
az orosz nyelvű-t vagy átállítod magyarra... vagy root joggal letörlöd a rendszerből..

Látott már valaki ilyet? xTab-70i gyári rom gond nélkül felmegy, működik. nextgen és nextgen v1 viszont betölt, utána közli, hogy "user data load unsuccessful", csináljak táblagép visszaállítást. Ekkor kikapcsol, csinál gondolom egy factory resetet (recovery robotnál), és betölt megint. Na és akkor megint "user data load unsuccessful", kezdődik elölről. Telepítés előtt természetesen a wipe-ok megvoltak, md5 rendben, próbáltam telepítés után nem a gépre bízni a factory resetet, hanem kézzel megcsinálni, memóriakártya nélkül, ugyanaz az eredmény.

És ezt a beállító alkalmazást hol lehet megtalálni?
(#12011) poganytamas válasza poganytamas (#12009) üzenetére

Azt hiszem a 22-es csapdájába estem, a legelső gyárit kéne visszaállítani, de:
gyári első rom - nem megy fel, met a build date túl friss, hiába írom át a build.prop-ban, nem veszi be
gyári update 06.20 - felmegy, de ez ugye gyári, nekem Nextgen kéne
digma idx7 type 5 - felmegy, működik, de sok helyen orosz, nem jó
nextgen - felmegy, de "user data load unsuccessful"
nextgen v1 - felmegy, de szintúgy mint az előző
A most fenn lévő romról kellene valahogy a gyári legelső romra downgrade-elnem, de a build date-et nem akarja elfogadni ha lejjebb veszem.
Egy villáskulcs az ikonja valami szürke cuccal körbe..
Ott próld valamelyik orosz menut sajna nem tudlak nagyon eligazítani téged mert nekem nem az a rom van rajta.. de próbálgasd, elrontani ezzel az appal nem tudsz semmit, szóval nyugi

Sziasztok Van egy xtab 100-as készülékem. érdeklődnék, hogy fel lehet-e rá rakni az xtab 70-es romokat mivel a belsejük egyforma.

De a felbontás és a kijelző méret nem azonos!!!!
Iphone 4s////Xpad-70/// Lenovo T61
Nem lehet, és -ha csak nem szeretnél téglát csinálni az xTAB-100-ból- nem is ajánlott.
[ Szerkesztve ]
http://bit.ly/SoCkisokos | Friss hírek, érdekesség: http://bit.ly/hivaslista
Maximum SoC azonosságról lehet szó, de az nagyon kevés, nem megoldható!
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
xPAD-70-et 15-ért el tudom adni, vagy 10-ért adjam?
(Vennék új, IPS paneles duplamagos tabletet)
Windows8x64; WayteQ xPAD-70 4.0.3; Samsung Galaxy Mini2 2.3.6
függ, hogy mennyire gyorsan szeretnéd eladni...
de kukkants be ide...
tablet beárazás
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem. 06704075344 "A kisdobos ott segít ahol tud" SZERDÁIG SZABIZOM!
Köszi.
Windows8x64; WayteQ xPAD-70 4.0.3; Samsung Galaxy Mini2 2.3.6

Hello!
Erdeklodnek xtab-70-en default android 4.0.3 browserben, hogy lehet letiltani az animált gifek megjeleniteset?
Koszonom!