-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
milkabrams #61688 üzenetére
Meg lehet oldani, de csak rootolás után, azzal viszont ugrik a garancia.
(#61689) Pehi
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
(#61691) papeti01
A felhasználástól és a felhasználótól függ. Egy jól "összerakott" rendszer mellett nem fogod 1GB RAM-mal sem földhöz vágni, persze az sosem baj, ha több van belőle.
(#61694) kkdesign
Elméletileg igen, megmaradna, legalábbis a régebbi modellek esetében így, nem hagyott nyomot. Érdemes lenne azért rákérdezi az ASUS-nál is, nem kerül semmibe, ők pontos választ tudnak adni erre a kérdésre.
Az ME176C meg 35-ből nem fog kijönni.
(#61695) s3toraph
Ez a legjobb, amit ennyi pénzből ki lehet hozni (főleg fehérben).
-
kkdesign
senior tag
válasz
s3toraph #61695 üzenetére
Szia, én pont ilyen táblagéphez írtam az előtted lévő kérdést. 8GB-ost nem tudom olyan jó szívvel ajánlani, egyrészt idő kell most míg rendre szelik a romot, mert elszúrta az asus rajta, másik hogy ha belakod a készüléket elfogyott a hely rajta amennyiben android 5.0 Lollipopon használnátok. Ha tudod vadászd a 16 GB-osat, sztem jó táblagép, csak várjuk az eszköz fórumán a KitKat szintű jó romot frissítésként, és remek gép lesz az 5.0-val is!
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm tabletet szeretne vásárolni a kislányának. Tanácsot kérek, ki mit ajánlana.
Szempontok:
- fehér legyen
- skype-ra lesz sokat használva, így kell előlapi kamera rá, minél jobb minőségű
- méretben 7", 7,85" vagy 8"
- 1 GB ram
- árban max. 35e Ft
- újonnan, MO-ról lenne vásárolva
- minél megbízhatóbb, minél jobb anyag- ill. összeszerelési minőség
- normális színekkel és betekintési szöggel rendelkező kijelző, mondjuk IPS
- ha lehet 1 évnél több garanciaAmit én eddig kinéztem, az egy ASUS MeMOPad 7" (ME176CX-1B014A) fehér.
Ennek nem ismerem a megbízhatóságát, minőségét. A márka az jó szerintem, 2 év gari, IPS kijelző, fehér, 7", 1 GB ram, négymagos Z szériás atom proci, előlapi kamera van (az nem tudtam kivenni hogy 2MP vagy 0,3MP, a bolt 0,3-nak írja, gsmarena és PH teszt meg 2-nek).
Tudtok ennél jobb alternatívát ennyi pénzből, a felsorolt kritériumoknak megfelelően?
-
kkdesign
senior tag
Hali, másik topikban is kérdeztem már, de mivel ez általános, talán előbb kaphatok választ! Ha adott egy Asus tabletem, amin van garancia, és rootolatlan, akkor ha rootolom, majd esetlegesen hiba lépne fel vele, ebben esetben unrootolnám, akkor a nonrooted tablet->rootolás->unroot után meglenne rá a garancia? tehát ilyen esetben szervizbe unrootoltan küldeném ha esetleg van valami.
vagy látják a szervizben hogy volt már rootolva és megvonnák a garit?
-
ity700
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném: Acer laptopomat (Win.8) nem tudom csatlakoztatni a samsung tablet s-hez mobil hotspot használatával. Az előző sony tablethez könnyedén lehetett csatlakoztatni. Próbáltam már mindenféle beállítást de csak nem sikerül! Tipp valakinek? -
papeti01
senior tag
köszi a segítséget.
Ami még felmerült bennem a droidos tabok terén. hogy érdemes egyáltalán 1 gb rammal nézelődni, vagy aha 2 gb alatt veszek, akkor mint a telefonok esetében 2 nap után jön a földhöz vágnám "feeling"??? -
phoenix1989
őstag
[link]
Érdemmes szerintem elolvasni. -
Pehi
senior tag
Szevasztok! Bocs,hogy itt kérdezek! A párom elég sokat használja a tabot,pdf fájlok olvasására! Sokat olvas könyvet meg ilyesmi! Milyen programot érdemes használni , ha abbahagyja az olvasást,kilép a könyvből,visszalép és onnan folytassa ahol abbahagyta? Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok!!! Előre is köszi! Ja még annyi,hogy a tab egy Lenovo Tab 2,és minden gyári rajta!
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Játékra melyik készülék lenne a megfelelőbb? (drágább készülékek biztosan jobban, de két gyerek miatt két készüléket kell vásárolni, így ennyi fér a keretbe)
Egyéb multimédiás szempontból nagyjából ugyanolyannak tűnik a két készülék, azt meg majd eldöntöm még, hogy kell-e 3G.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #61664 üzenetére
Erre valaki esetleg?
-
tjb007
nagyúr
válasz
littlelion21 #61677 üzenetére
Általánosságban elmondható, hogy nem történt olyan technológiai változás, ami miatt érdemes lenne új modellt kihozni, ami vásárlás és/vagy csereösztönző lenne. Egy kis túlzással élve túl jóra sikerültek az elmúlt időben (1 év) piacra dobott modellek, sőt, némelyik még az ideit is überli (pl. ASUS ME572C vs. Z370C).
Az év közepe az általában üresjárat, majd az év vége felé, jövő év elején lehet nagyobb mennyiségben újdonságra számítani.(#61678) papeti01
(#61679) Bandee2
Nincsen, csak fóliázással oldható meg (többé-kevésbé).
-
tjb007
nagyúr
válasz
Meghivott #61663 üzenetére
A használtakra passz, de mindkét esetben attól függ mi a limit.
(#61666) Bandee2
Újonnan Prestigio MultiPad WIZE 5002, használtra passz.
(#61667) Mobil87
Túl sokról eddig még nem esett szó, jön majd a Samsung Galaxy Tab S2 széria, az ASUS nemrég indította útnak a ZenPad szériát, talán majd az IFA-n lesz több bejelentés is. Ezek viszont nem éppen a 50-60 ezer forintos kategóriában fognak landolni (legalábbis a Samsungok esetében, az ASUS-nál is csak a szerényebb, gyengébb képességű modelleket lehet majd ennyiért megvásárolni).
A kínai gyártóknál sem történt/történik igazából semmi érdemleges.(#61669) bvazse
Igen, a micro USB porton keresztül kell/lehet tölteni, szóval az autóban is fogod tudni tölteni.
(#61670) csendes
Az már lassan egy hónapja ideért, és 220 az a 200.
(#61672) papeti01
Nem hülye kérdés, válaszolni viszont nemigazán lehet rá. Alapjaiban más a két rendszer, mást tudnak nyújtani, más (főleg árban) a készülékkínálat is, szóval ezt a kérdést alaposan át kell gondolni annak, aki a két rendszer között vacillál.
(#61674) Atesz 666
Mindennemű felhasználásra ajánlott.
-
Atesz 666
aktív tag
-
phoenix1989
őstag
Szerintem ezek a2k s meg hasonlo felbontasu tabok feleslegesek. Olvastam gyartoktól hogy igazán észre sem vehető a külonbség a fhd hoz képest. Legalábbis nem akkora mértékben mint ha pl egy 640x480 hoz hasonlitanal egy fhd-t . Annyira kicssi a,különbség hogy szemmel nem is érzékeled.
-
bvazse
újonc
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy a prestigo wize 3008 microusb-s töltője van? Autóba szivargyújtóról tudom tölteni?
-
milkabrams
őstag
meg lehet oldani hogy a tab pro 8.4 sd kártyáról is észlelje a játékokhoz tartozó obb fájlt?
-
Mobil87
tag
A közeljővőben jön valami uj tablet ki amit érdemes lenne megvárni mielőtt most vásárolnék egy tabletet?
-
Bandee2
tag
Sziasztok
Szeretném én is a segítségeteket kérni.
Egy androidos tabletet szeretnék gyakorlatilag csak arra, hogy HD videót prezentáljak másoknak. Ezért lenne prioritás a minél nagyobb kijelző, minél nagyobb felbontás és IPS kijelző. Hangja is legyen azért. Ezen kívül internetezésre használnám, viszont játékra abszolút nem.
Érdekelnének típusok új és használt tabletekre is.
Árban 35-40k-t szánnék rá.Köszönöm előre is
-
milkabrams
őstag
vettem egy samsung galaxy tab pro 8.4-et, nem valami stabil a gyári launcher, az előző tabom gainward galapad 7-en jóval kevesebb a mikrolagg, ja és max grafikán akad a gta sa, remélem ki lessz javítva mert eléggé elszomorított.
-
szetcsuszott
aktív tag
Hali! Tabletekhez abszolut gyökérként tájékozódnék:
hány hüvelykes legyen a kijelző? nagyjából mindegy...7-10 mondjuk
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? használt
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?itthoni
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) qgis térinformatikai szoftverhez kell, alkalomszerűen terepi munkához (hogy lássam, hol vagyok, pontokat, poligonokat vegyek fel, stb. Nem mindennapi "ipari" felhasználás, hanem alkalomszerű segítség a munkámban. Otthon meg net wifiről, böngészés...ha már van..
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? minél kevesebbet. mivel fogalmam sincs, mennyiből jönne ki minimum, így nyilatkozni se tudok
-minimum 2.2-es droid kell rá, és fontos, hogy sim foglalatos legyen a mobilnet miatt (a google légifotóit tudja használni a qgis, ehhez kell a net.
nem árt, ha kibír vagy 2 órát akksiról..Köszi!
-
Meghivott
addikt
Üdv, ár-érték arányban mik a legjobb tabletek 10" körül? Elsősorban használt gépekre gondolok... Köszi.
-
phoenix1989
őstag
válasz
tjb007 #61661 üzenetére
igen ezért is kérdeztem mert akkun kívül nem látok más különbséget. szimpatikus a joga letámasztása egyben kicsit fura is. de ha egyforma proci ram stb akkor tényleg csak elkell dönteni melyik lenne jobb használni. bár sajnos csak8 colban van az s8 50 yoga meg van 10ben is
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mobil87 #61655 üzenetére
Az LG G Pad 8.0 szépen lassan (gyorsan) kifut, ennek köszönhetően akinél még van megemelkedett az ára, így viszont már nem fér bele a max. 50-be. A sorban utána következő az ASUS MeMO Pad 8 ME181C/CX.
Ha pedig a pénz nem számít, akkor a felső(bb) kategóriákból érdemes választani (pl. Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Samsung Galaxy Tab S 8.4, ASUS MeMO Pad 8 ME581C, plusz hamarosan itt lesz az új ASUS ZenPad sorozat is).(#61656) Kviky
Igen, abban az esetben is.
(#61657) csabi011
Lenovo A10, ASUS MeMO Pad 7 ME572C, LG G Pad 10.1 (bár ez már inkább 55)
(#61658) phoenix1989
Van különbség, a Yogában nagyobb kapacitású akku van, ez körülbelül 1,5 óra pluszt jelent, de ez ugye nagyban függ a felhasználás módjától. Igazából mind a kettő megéri, szóval választ azt amelyik szimpatikusabb.
(#61659) Kronk
A Nexus 9-en kívül más nem nagyon lesz. Itthon hivatalosan nem került forgalomba, szóval csak "szürkeimportos" készüléket lehet itthon vásárolni többnyire valamelyik mutyigéesemben.
(#61660) papeti01
Maximum mennyiért, és hol szeretnéd megvásárolni (1-2 konkrét üzlet/forgalmazó, hogy meg legyen könnyítve a dolgunk)?
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Tanuláshoz, illetve PDF olvasashoz milyen androidos 10 colos tabot ajánlanátok?
(duolingo, memrise, stb).
Újat szeretnék, Németországban tudom megvenni, és fontos lenne hogy minél frissebb droid legyen hozzá, minél kevesebb feleslegesen előre telepített hulyeseggel..Esetleg 8 collos is érdekelne
Előre is köszi
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
9" körül keresek új tabletet, 100k környékén.
Filmezés, játék, böngészésre lenne használva.
Első körben Nexus 9 néztem ki, szívesen megnézek mást is. Expansysen kívül, hol lehetne még beszerezni, ha más nem jön szóba?Köszönöm!
-
phoenix1989
őstag
S8 50 vagy yoga tab 2 éri meg inkább? Van egyáltalán különbség. Elnézve teljesen ugyan az a kettő
-
csabi011
tag
Sziasztok!
Ajándékba kellene egy tablet 50k körüli összegért (kicsit több, talán az sem baj, nem én veszem
). Leginkább netezésre lenne használva, de filmezés és ilyen gagyibb játékok is menjenek rajt. Méret ügyileg minél nagyobb, annál jobb, 10.1-ig.
Még annyi, hogy az sem lenne baj ha valami ismertebb márka lenne egy ilyen témában kevésbé jártas ember számára is, de ez aztán csak tényleg full utolsó szempont.Előre is köszi!
-
Mobil87
tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék ehy tabletet
Ami nekem számit az hogy, szép legyen a képe, és hogy 8 colos legyen, és gyors, nem szeretem ha valami akadozik.
Internetezésre, autóban gpsre,és fényképek nézegetésére, szerkesztésére szeretném leginkább használni.
Keretem max 50 E forint
De kiváncsi lennék arra is hogy ha nm számit a pénz, akkor mit ajánlanátok? -
tjb007
nagyúr
válasz
milkabrams #61653 üzenetére
Prestigio MultiPad WIZE 5002
-
milkabrams
őstag
ismerősnek kellene tab, max 45k 10.1 coll
itthonról újan, net, film kevés játék -
cidalain
veterán
nemnagyon. pláne ha a legolcsóbbnál a 10-15000 forintos csodákat értjük a műszaki áruházakból: csak nyűg lesz, szét fogja vetni az ideg, és közben azt fogja mormolni hogy tudtam hogy a digitális fejlődés a sírba viszi majd egyszer az emberiséget...
használtban kellene akkor utánanézni, 15-20 között wayteq, lenovo gépek után kutatva.
-
tjb007
nagyúr
Csak így oldható meg, csak élő képes alkalmazás nem létezik.
Menne, viszont -ahogy fel is van tüntetve a legtöbb ilyen alkalmazásnál- nem garantált az, hogy minden egyes tableten hiba nélkül fog működni, hogy mindegyikkel kompatibilis lesz. Ezt az alkalmazást próbáltam ki az előbb egy gyengébb tableten (máson most nem tudtam), működött, viszont nagyon nem volt meg az a 25fps. Hogy egy erősebb, újabb tableten, illetve a legjobbnak tartott alkalmazással mi lenne a helyzet nem tudom megmondani, kipróbálni.
Amúgy az ASUS MeMO Pad 7 ME572C lenne az, amit ajánlanék, ez már Full HD kijelzős és a korábban említett alkalmazás is használható rajta, az fps viszont ennél is csak egy próba után derülni ki.(#61640) atala
WayteQ xTAB-7Q, Lenovo A7-10
(#61641) Louro
Plusz még 5000 ezer forint szállítási díj is rájönne, szóval 45-ben állna meg. Vám és áfa nincs, mert EU-n belülről jön.
(#61642) Gedeon11
ASUS MeMO Pad 7 ME572C, LG G Pad 8.0, Lenovo Yoga Tablet 2 8", plusz a Lenovo S8-50 is OK.
-
csendes
addikt
válasz
milkabrams #61644 üzenetére
-
milkabrams
őstag
hogy lehet hogy anandtech szerint a samsung galaxy tab pro 8.4 és 10.1 teljesítménye nem azonos?
http://www.anandtech.com/show/7886/samsung-galaxy-tab-pro-84-and-101-review/6 -
atala
addikt
Üdv!
Egy ismerősömnek keresek tabletet. Semmi másra nem kell neki, mint skype-on való beszélgetésre, és email-ezésre. A lehető legolcsóbb kellene.
Mit ajánlanátok? -
Gedeon11
újonc
Sziasztok!
Édesanyám szeretne egy tabletet, amit legfőképp böngészésre, skype-ra használna, de csak Wi-Fi, sim foglalat nem fontos. Fontos lenne még a kamera, mert fényképmániás
Valami stabil kütyü kellene, mert anyum nem egy műszaki zseniEddig ezeket néztem: Lenovo S8-50; Lenovo YOGA Tablet 2; Alcor Access O719R
Esetleg más ötlet, vagy ezek közül melyik. Ja ár : max 70eKöszi!
-
stratova
veterán
válasz
tjb007 #61621 üzenetére
Köszönöm!
Bár pár perccel válaszod után továbbítottam neki az infót, már megrendelte az Overmaxot. Végül pár oldal kritikái alapján abban maradtunk, megnézi őt menyire zavarják a hátrányok a használatban. Ha lehet vele élni marad. Ha nem, igyekszem valamilyen használt, de garanciás tab felé terelni (a jelöltről itt véleményt kérve). -
ProEvoFan
nagyúr
Ide is beírom, nem találtam másik megfelelő topikot.
Minap lefagyott a wayteq tabletem (Android 4.4 KitKat van rajta), később helyrejött, de a play áruházból nem lehetett semmit sem letölteni/frissíteni.
Nyomtam egy resetet, minden törlődött a tabletről, de sajnos a play áruház továbbra is használhatatlan.Net van, áruház oldala bejön, de nem tölt le semmit...
Valaki valami ötlet? -
Louro
őstag
Sziasztok!
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?Saját célra szeretnék egy tabletet venni.
Keret: 40k
Kijelző: 7,5-8,5"
Mindegy, hogy honnan csak megérkezzen éppségben.
Felhasználás: Böngészés, talán Heroes 2és képregényolvasás.
Ha lehet, inkább újat vennék, mert a legfontosabb az lenne, hogy nagyon jól bírja töltés nélkül. Ha lehet 7-8 órán keresztül is olvasgatnék rajta.Létezik ilyen tablet? Nem a csúcs játékok számítanak, hanem az akkumulátor.
(Az LG G Pad 8-ast láttam többet helyen is. Az pont beleférne, de hátha vna olcsóbb és/vagy tartósabb.)
Köszönöm a segítségeteket!
-
tjb007
nagyúr
válasz
mclaren777 #61629 üzenetére
Samsung Galaxy Tab Active
-4G/LTE (tudja a hazai frekvenciákat) ✔
-Dual SIMés/vagy vízálló, ütésálló ✔
-elég a 7 col is
-HD videót készítő kamera ✔
-lehetőleg új, garival ✔Sony Xperia Z3 Tablet Compact
-Dual SIMés/vagy vízálló,ütésálló✔
-elég a 7 col is
-lehetőleg új, garival ✔Huawei MediaPad X2 (itthon még nem kapható)
-Dual SIMés/vagy vízálló, ütésálló✔
-elég a 7 col is
-lehetőleg új, garival ✔ -
tjb007
nagyúr
Igen, tud, csakúgy mint a többi tablet, viszont ehhez nincs szükség HDMI-re. Csak a HDMI-ig olvastam, meg kicsit előre is szaladtam az egésszel.
(#61628) Cold5
Menjünk vissza a legelejére, hogy tisztázzuk pontosan mit, hogyan és mivel szeretnél, mert nagyon előreszaladtam.
Így gondoltad azt az összekötést? Mert ehhez nem kell HDMI, csak egy OTG adapter és egy USB kábel. A tableteken amúgy is csak kimenetként funkcionál a HDMI port, tehát bemenetként nem működik, ha direktbe kötöd a fényképezőgéppel nem fog semmi sem történni. -
mclaren777
senior tag
Melyik a legolcsóbb tablet ami:
-4G/LTE (tudja a hazai frekvenciákat)
-Dual SIM és/vagy vízálló, ütésálló
-elég a 7 col is
-HD videót készítő kamera
-lehetőleg új, garival -
tjb007
nagyúr
válasz
totron #61623 üzenetére
Akár már 27 ezer forintért is, persze lehet, hogy ez neked még bóvlinak számít.
50 ezer forintig ezek jöhetnek szóba: WayteQ xTAB-8X, WayteQ xTAB-7X Quad, Lenovo A8, Alcor Access O819M, Prestigio MultiPad Color 7.0 3G, esetleg még az Allview Viva H10 HD.(#61624) Csari93
Szedd szét, keress valamiféle jelölést, számot, azonosítót a panelen, az alapján rá tudsz keresni (Aliexpress, eBay stb.). Általában könnyen cserélhető, ezeknél a kínai tableteknél a külön "rétegek" jellemzőek
Itt is megérdeklődheted: [link](#61625) Cold5
WayteQ xTAB-7Q
Igen, nincs más, ez az egyetlen. -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Max. 7" tabletet keresek, minél nagyobb felbontással és a legfontosabb hdmi legyen rajta, mert egy dslr-hez szeretném kötni kijelzőnek!
Mit ajánltok?
Előre is köszönöm
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A hugomnak van egy Media-droid Imperius Tab 10LT típusú tablete, aminek a napokban eltört az érintőpanelje. A kijelző jó, maga az üveg is jó, csak nem érzékel semmit, meg hát pókhálós.
Első körben egyáltalán nem találtam hozzá semmit interneten, tudtok segíteni, hol találnék hozzá alkatrészt? Lehet egyáltalán?
Másik kérdésem, mi a bevett szokás itt tablet téren (ha van), lehet külön cserélni érintőpanelt, vagy komplett kijelzőt kell venni?Előre is köszönök bármilyen segítséget!
Ui: Ja és még egy utolsó kérdés, ha végül sikerülne megcsinálni: Van itt olyan, akinek hasonló tablete van, és custom romot használ rajta? Eddig ezzel a tablettel nemigen foglalkoztam, de tudom, hogy sokszor lefagyott, meg mindenféle baja volt neki, és ha már elkezdem berhelni, tennék is rá neki valami mást. Már ha van.
-
totron
addikt
Mennyiért lehet már 3G modullal megáldott, IPS-es tabletet kapni, ami nem bóvli? Az sem árt, ha nem 7"-os, hanem minél nagyobb. 40e körül, de 50e max. Használt, kultúrált is szóba jöhet, de lehetőség szerint új. Netre lenne használva, külföldi rendelés is - ha megbízható - játszhat. Recsegésmentes, kellemes tapintás, felhősödésmentesség előny.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Findzs #61614 üzenetére
Sajnos nincs rá mód. Hogy a jövőben ne fordulhasson ez újra elő ajánlott bekapcsolni a biztonsági mentés funkciót.
(#61615) stratova
Nem írtad, hogy újonnan szeretnétek-e, vagy jó lesz a használt is, de előbbi esetben ez a bilibe lóg a kezed esete lesz. Újonnan egyedül a WayteQ xTAB-7Q jöhetne szóba, ha nem 2400 mAh-s akku lenne benne, de az van.
A használtak között nézetek szét ti, ha találtatok valamit gyere vissza, de az Overmaxot inkább hanyagoljátok. Az a Prestigio 30-ért jó lehet, bár elég sokan panaszkodtak a gyenge Wi-Fi-re. -
cidalain
veterán
válasz
Intel core33 #61619 üzenetére
Nézz szét aprón, keress árban méretben megfelelőt, gyere vissza a linkkel, és majd veleki beírja hogy jó vétel e vagy sem. Apró súgás, hogy keress Wayteq, Lenovo, Asus, LG, Samsung modelleket 1 év körülieket, esetleg még fiatalabb garis példányokat is ki lehet fogni. A lista kb tükrözni fogja az árszintet is, Wayteq már 20 alatt kapható, ha van, Samu meg lehet hogy nem fér bele 30-ba sem. Sokminden függ az aktuális kínálattól.
-
Intel core33
tag
Sziasztok!
Androidos tabletet szeretnék venni jó ár/érték arányban 20-30ezer forintért.7.9colos minimum.Igazából csak netezésre,snapchatre,Hearthstone-ra lenne használva.Használtan szeretném vásárolni.Előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
Kérdezd meg hogy független helyen vette e, vagy ez a Telenoros 3G-s verzió e.
Mert ha Telenoros 2 hetes, akkor azt csak hűséggel hozhatta ki, és akkor neki fizetnie kell a számlákat 2 évig, hogy ne tiltsák le a készüléket.
Ha nem Telenoros, hűségszerződéssel vásárolt darab, akkor oké. -
stratova
veterán
Üdv!
Noha igyekeztem átnyálazni az érintett kategóriát még nem találtam megfelelő készüléket.
Eredetileg 10.1"-os tabletet keresett egy jóbarátom, de a HDMI hiánya miatt elállt egy korábbi modelltől.
Az alábbi paraméterekkel keresünk hát helyette másikat:- 20-30e (talán némi emelésre rá tudom bírni)
- 7-10,1" (ha lehet a magasabb irányba tendálva)
- HDMI (normál/mini/micro mivel a TV amire opcionálisan kötve lesz csak 1 db HDMI csatlakozóval rendelkezik semmi más bemenetet nem támogat)
- min 4000 mAh akku
- IPS (ez csak az én javaslatom volt)Ő eddig a Overmax OV-Quattor 10+et találta. Engem pedig a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85" 8GB 2 év jótállása ejtett gondolkodóba.
Többször felmerült itt a Wayteq xtab 9, de sajnos úgy látom már kifutott modell, a többin pedig nincsen hdmi.
-
Findzs
addikt
sziasztok
a kisfiamnak van egy tabletje amire volt feltelepítve pár játék (angry birds)
történt, hogy teljesen lemerült kikapcsolt, estére töltőre raktuk
reggel kapcsolja be a gyerek és gyári alapbeállítással indult a tableta gond, hogy volt olyan játék amivel fél éve játszott
a játékok át voltak helyezve sd kártyára a helytakarékosság miatt
most újra raktam őket ugyanúgy át a sd kártyára remélve, hogy akkor a régi adatok is visszaállnak de sajna nemvan rá mód, hogy valahogy visszatöltsük a régi adatokat?
nem volt mentve sajnos sosem(mielőtt jönne az olyan hsz, hogy inkább kint játszon a kertbe: napi 1 órát tabletezhet)
köszi
-
tjb007
nagyúr
Indul az ASUS Bizalom: ingyenes javítás és pénzvisszatérítés új termékekre: [link]
-
tjb007
nagyúr
-
dauphin
aktív tag
Még egy apróság: dokkoló csak a 3G-s verzió privilégiuma, vagy lehetséges külön is megvásárolni?
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
anonym1s #61592 üzenetére
Alcor ügyben nézz be ide: [link]
A kamera ebben sem egy főnyeremény, de kérj meg valakit a topikjában, hogy töltsön fel egy azzal készített videót és csekkold magad.(#61593) marcell.adk
Ezt csakis te magad tudod eldönteni.
(#61600) Izzé
OK 👌
Ebben egy fokkal erősebb a processzor is.(#61601) Pityu.
Ezt inkább itt kérdezd meg: [link]
(#61602) dauphin
A TF103CG-t csak egyféle processzorral szerelik, a Z2560-nal. A C-ben és CX-ben, tehát a Wi-Fi only modellekben (a CG a 3G-s) van csak Z3745. Igen, tévesen van feltüntetve nagyon sok helyen.
Melyik a jobb? Egyértelműen a Z3745, és nem csak azért, mert kettővel több processzormag van benne. Újabb, fejlettebb a processzor mikroarchitektúra, jóval erősebb a GPU, a memóriavezérlő is sokkal fejlettebb, alacsonyabb a csíkszélesség, plusz ez már hivatalosan is 64 bites. -
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Nézegettem az ASUS Transformer Pad 10 (TF103CG) táblagépeket, és az a kérdés merült fel bennem, mert ugye kétféle procival kínálják - Z3745 (quad-core 1,3GHz) és Z2560 (dual-core 1,6GHz), hogy melyik a jobb, ha egyáltalán van értelme a kérdésemnek. Papíron a quad-core ugye több a dual-corenál - négynagos a kétmagos ellen, de ez a használat során valóban érződik, vagy csak az eladhatóságra, a marketingre mentek rá? Mert lehet, hogy a gyerekek tablete után, magamnak egy ilyet beszereznék, lehet hogy éppen a billentyűzetes verziót. Egy kis laza internet, filmnézés és egy kevés pötyögés, szövegszerkesztés, de semmi komoly. Mi a véleményetek róla?
-
Pityu.
nagyúr
A tabletemen CM security vírusirtó van,meg van egy clean master program,a többi dolgot töröltem ami olyan volt.A clena masterben a vírusirtó rész olyan mint a CM security vagy az összes többi vírusirtó,vagy csak dísz?
Na meg nem tudom a CM security lehet kicsit sokat zabál,talán van más vírusírtró is ami hatékony de keveset eszik.Most néztem a CM security jelenleg 14mb a clean master meg most 64 és 50 mb között mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest