Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Gaming notebook topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - OLED TV topic
 - Milyen TV-t vegyek?
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja

- 

PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HagaNRG
őstag
válasz

Chris78

üzenetére
						Karácsonyig biztos lesz még 1-2 jó akció, de én megmondom neked őszintén, az ilyen értékű dolgoknál ebbe az örökös várakozásba kissé belefáradtam.
Egyszerűen az ember sosem tudhatja, mikor lesz valami óriási nyerő vétel egy-egy helyen.
Olcsóbb tablettel fölösleges róni a köröket.
Én már inkább azt a módszert követem, hogy megveszem, kipróbálom és ha úgy tűnik, kell a jobb/drágább, akkor a boltban jó eséllyel ráfizetéssel elhozhatom. (Ha nem, akkor kis veszteséggel simán tovább lehet adni egy új készüléket)Már én is kezdtem úgy járni, hogy az edigital pl. nyomja rendesen a heti akciókat, a Lenovok pl. extrém jó áron elvihetőek tőlük, mégis kezdtem agyalni, ne várjak-e, mert hátha jövő héten meg az Asus tabok lesznek 20-25% akcióval.
A karácsonyi szezon még azért odébb van, nem mindenki szeret másfél hónapon keresztül még olvasgatni, variálni, mert ha addig sikerül elhúzni a dolgot, a szezon közepén már durván nagy a veszélye, hogy amit ma hihetetlen nagy akció keretében megveszünk valahol, másnap, máshol tuti még olcsóbb lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
 - AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
 - Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX