-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem egy kicsit tablet ügyben, úgy gondoltam ez lenne a megfelelő topic a kérdésemre:
A lényeg, hogy van egy E7 Nokia-m, amit valószínüleg lecserélnék egy tablet-ra.A használási követelményeim a következők lennének:
- mobilinternetem van, tehát a sim kártyát belehelyezném
- elsődlegesen internetezésre kell
- fő használatom még, hogy 5db email címet tudjak figyelni a nap 24 órájában. Az E7-ben ezt nagyon szerettem, hiszem 30 perces szinkronizációra voltak állítva a külön ablakokban lévő email fiókok, és csippant hangosan ha valamelyikbe email érkezett, de a központi szerverről nem törölte őket. Ez tableten is megoldható (folyamatos emailok figyelése)?
- a másik fő irányom, hogy webes kalkulátorokból PDF fájlokba nyomtatok szerződéseket, melyeket utána USB-n keresztül másolok, és később asztali PC-n nyomtatok.Összegezve:
1. Emailok figyelése, jelzése ha jön.
2. PDF-be való nyomtatás
3. USB kapcsolati lehetőség
4. InternetezésMinderre egy Ipad (3-NEW) 32 GB-os Wifi, Cellular változattal szemezgetek.
Szerintetek jó alternatíva? Megfelelő? Vagy nézegessek mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest