-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
albinolynx #19662 üzenetére
Szerintem az Excelnek nincs igazan jo alternativaja. Illetve, ha pl. az open office tablazat kezeloje megfelel, akkor Androidra is talalsz megfelelot. Nekem nem jott be egyik sem, de valami azert van.
Legjobb vetel kinabol... legfeljebb legkevesbe rossz...Ha nem varsz sokat, ott az Aurora II... nekem az van, a gyerek jol el van vele. Vagy most jon a Flame, de az gondolom nehezebb lesz, a vas hatlap miatt. Viszont a display-e bejon... 1280x800.
En a Nexus 7-et varom. Szerintem be is ujitok egyet, ha rendelheto lesz.Szerk: Linux alatt is a MS Excelt hasznalom, Wine-al. Meg akkor is, ha neha kilepeget.
(#19671 ) lacuska74 válasza crue (#19596 ) üzenetére
Nemreg meg videot is linkeltek be, hogy kell javitani! Olvass vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest