- ASUS notebook topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
40k körül szeretnék 10''-os tabletet venni.
Mit javasoltok? Itt a aprok között hirdet egy srác uj Wayteq Xtab-100s -t. 39.900ért. Az jo lehet? Alapvetően filmnézésre és jegyzetelésre használnám. -
szilchi
őstag
válasz
kelzsoca #18031 üzenetére
Úgy istenigazából nem tudom,mit is töltöttem le
.De a Panda fórumon is írta a srác,hogy "It's not a mod, it's recovery".De nekem aztán nem vili,hogy mi is az.Akkor ez mégsem egy módosított gyári rom?
Ha feltenném,akkor le kell törölnöm mindent a kártyáról?Régen a Wayteq-nél úgy emlékszem kellett.Remélem ez nem szórakozik annyit,mint az Xpad.Ott nem volt mindegy a kártya mire volt formázva és mekkora volt.De persze egy teljes backup-ot kéne csinálnom a jelenlegi gyári rom-ról,nehogy elfúrjak valamit ezzel.Bármi is legyen ez.
-
Sanzaa
senior tag
A törött óra témához, sima levélként fel lehet adni HongKongba, 1375 Ft lett volna legolcsóbban. De megvették tőlem 800 Ft-ért
Így tárgytalan
-
padi68
senior tag
kösz
gondolom a garancia nem fog elveszni az ICS miatt és gond esetén visszaállítható az eredeti?
bevittem garanciában: kivárom mi lesz vele ha nem ok akkor kérek rá cserét ill. ráteszem az ICS-t/ gondolom itt minden le van írva a fórumon mit és hogyan kell cselekednem vele...
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #18044 üzenetére
Azt hangsúlyozd ki,hogy a Smart Tab ICS rom fekrakása után KÁRTYAFÜGGETLEN lesz!
Az allwinner procira sok helyen max.1.2-nek írják,mert annyit tudna a proci,de a kernelben csak 1000-re van állítva,gondolom rosszabbul sikerült a chip és stabilan nem menne 1.2-ön.(emiatt biztos olcsóbban veszik az ilyeneket a gyártók)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Khelben #18038 üzenetére
45e forintért lesz majd megvásárolható a kétmagos, Bluetooth -os MyAudio S8 DC ami azért sokkal jobb mint egy S7 Slim, persze ha szükség van a beépített 3G -re és a GPS -re akkor akkor nagyon nem marad más mint az S7 Slim vagy a Vodafone Smart Tab 7 (ennyiért kis szerencsével már hozzá lehet jutni).
(#18039) bendi806
Létezik, ilyen például a Huawei MediaPad vagy a Vodafone Smart Tab 7 (Vodafone függő alapállapotban), előbbit újonnan 80e forint körül míg utóbbi kártyás csomagban 90, listaáron pedig 107e forintért lehet megvásárolni.
(#18040) tvamos
Nem lehet.
-
qpakcovboy
őstag
Én is ezt gondolom, nagyon osztom a véleményed. Vonzó a 45 ezres ár, de megbánnám szerintem akár hányszor megakad, vagy esetleg lefagy....
A kétmagos induló ára 55-60 ezer forint lesz szerintem.Szerintetek mit kezdenek egy olyan tabival, mait úgy adtak el, hogy 1,2 Ghz proc van benne, de valójában ez 1 008 mhz? Visszavittem garanciálisan (nem csak emiatt), de nem tudom mit tudnak vele kezdeni.
Jó volna, ha visszadobnák az árát -
gps76
őstag
padi68:nézz át a smart tab fórumba,ott sok problémára találsz megoldást,de a gyári romot érdemes kidobni,joestone fórumtárs fejleszt ics-t,meg az új jb-t,ég és föld a gyárihoz képest.
Ma megnéztem a tacskóban a Myaudio 7-es,meg 9-esét.
A hetes kijelzőben elfogadható,betekintési szögben is csak az egyik irányban megy át negativba egy adott ponton.Sebességben a csak 512 ramot észre lehet venni,be be akad sokszor.
A kilencesnek szép kijelzője van minden szögből,fényerő is van bőven.Hardverban jó az egy giga ram pár dolog elindítása,után 406 foglalt,570 szabad,viszont a proci már kevés ehhez a felbontáshoz,opera böngészővel jóval lassabb a smart tab kétmagos qualcomm procijánal,pedig az 1280-as felbontással "küzd".Nemtudom megér-e 45-öt,de én inkább megvárnám a kétmagos 2x1.6-os rockchipes verziót,annak már elégnek kell lennie.Mondjuk lehet rootolás után a romot kigyomlálva fürgébb lenne mert sokminden fut,de nem biztos.A mókus azt mondta van egy raklappal belőle,ugyhogy szerintem az újabbat akarják árulni,csak kiszórják a "régit". -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #18019 üzenetére
Android SDK-bol nem lehet ezeket frissiteni?
(#18014) z0d1AK:
Latom mar a Nexus 7-et, de nekem is azt mondja, hogy az orszagomban nem elerheto... Ami erdekes, hogy raguglizva egeszen addig eljutottam, hogy USD 249, es hogy "vegyed!"... de rajottem, hogy valoszinuleg az Opera okossaganak koszonhetem. Nem biztos, hogy kibirom szeptemberig... (Szornyu ez a "veszek-fobia"!) -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
nemvagyok még otthol a táblagépekbe, de ideje lenne, lassan beszerezni egyet
Szeretném, ha lenne bennem egy 5 megapixeles kamera, dual core legyen , wifi, Bluetooth, meg ugye 3 G és persze GPS...bővítehő legyen...azt hiszem, ezek kellenének nekem
Létezik ilyen? és ha igen, milyen árba gondoljam ezt???
köszi a segítséget előre is -
Khelben
nagyúr
Üdv, egyik ismerősöm keres tabletet "általános" felhasználásra. Bluetooth mindenképp kell bele. Azon kívül olvasás, filmnézés.
35-40k-t szán rá, magyar beszerzéssel, garanciával. Első körben egy Huawei S7-et mondtam neki használtan, de ha lenne hasonló képességű újonnan, akkor az is érdekelné. -
kelzsoca
félisten
válasz
szilchi #18028 üzenetére
Amit letöltöttél egy recoveryvel (pl: gyári 3e) felrakható custom recovery valószínűleg.
Tehát a csomagot kibontás és módosítás nélkül felmásolod az SD kártyára, majd a készüléked elindítod recovery módban (hangerő le+power, vagy hangerő fel+power, vagy egyéb más módon) és ott tudod telepíteni a kis csomagot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
XDModesty #18025 üzenetére
Nem, nem az amit linkeltem korábban.
EZ az ami 45e forintba fog kerülni (1 mag, 9,7 col@1024x768) és EZ (meg EZ) az amit én linkeltem (2 mag, 10,1 col@1280x768).(#18026) hippohopp
MP1 esetén ≤ 540 egy picivel erősebb de MP2 -nél már gyengébb, MP4 -nél meg még inkább.
(#18029) padi68
SIM kártya nélkül is mennie kell.
Kérdezz rá a topikjában, biztosan tudnak segíteni: [link] -
padi68
senior tag
Sziasztok,
most jött meg az új vodafone smart tab7:
3 perc után lefagyott
és csak nehezen indult újra, pedig még csak a facebook jelszavam beírásánál tartottam..........10 másodpercig működik majd lezár..... és a voda jel jön be.....
miért lehet ez?
ez a kütyü csak akkor működik ha van benne voda simkártya?
-
szilchi
őstag
-
hippohopp
csendes tag
Egy gyors kérdés:
SGX540 hogyan viszonyul teljesítményben egy MALI 400hoz ? Eleve gyengébb nála vagy eléri egy MP2 szintet ?
-
-
XDModesty
aktív tag
-
tjb007
nagyúr
Nem mindegyiket lehet.
Az Allwinner -es gépek frissítéséhez két dolog szükséges, egy img kiterjesztésű fájl és egy alkalmazás (Livesuit, PhoenixCard) ami ezt az img fájlt az SD kártyára kibontja/írja olyan formában, hogy a rendszer számára emészthető legyen. Ezzel az img fájllal te csinálhatsz bármit, át is nevezheted zip -re és virtuális meghajtóba is rakhatod de akkor sem fogod tudni megnyitni és azzal sem fogsz semmi sem menni amit a kártyára írt.
Persze itt egy CM ROM -ról van szó ami mellé CWM recovery dukál így lehet benne turkálni (mivel egy zip) csak aki nem tudja mi/merre/hogyan az sokra nem fog vele menni. -
XDModesty
aktív tag
válasz
qpakcovboy #18015 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, de nekem az egyik kritériumom sajnos az, hogy 10" körüli legyen a tablet.
Nekem a 7es túl kicsi.
Ezzel a minél többet telepítesz rá dologgal gondolom minden tablet így van nem? Ez a 45k ez nagyon tetszik, de úgy vagyok vele, hogy inkább akkor kiadok 70-80at, csak jót vegyek. Vagy ennyi pluszt nem ér meg a myaudio 10es? Ahogy olvastam hd felbontás amiben leginkább különbözik (vagy ha már itt vagyunk akkor a cc ips +?)
-
Loituma69
őstag
Lentebb sokat írogattam a protab2 XXL problémáimmal kapcsolatban, megoldódott a dolog. Wipe cache reset után. Ha valakinek fagyogat véletlenszerüen újraindul ez is egy megoldás lehet. Nálam bevált. Igaz majd kigúvatt a szemem a sok külföldi forumok olvasásától ,de meg lett a megoldás! Ezúton is köszönet kelzsocának.
-
nightmare13
őstag
válasz
qpakcovboy #18015 üzenetére
Ha van rá 90 ezred, és valóban érkezik az országba hivatalosan, akkor jó választás
-
laszlohu
addikt
-
Mandarinn
senior tag
Valaki próbált már élőben Wayeq xTAB-80-ast?
Mennyire jó a kijelző? Szinek, betekintési szögek stb...?
Nyilván sajnos nem IPS de azért használható? -
Loituma69
őstag
install-recovery.sh
reboot-recovery.sh
recovery.img
3> Copy 3 files to /sdcard directory
4> Use app "terminal emulator" to run the scripts. ezt valaki leforditaná hogyan is kell futtatnom a scriptet? Gondolom install-recovery.sh kell előszőr indítani de hogyan help! -
tjb007
nagyúr
válasz
Magnat #18002 üzenetére
Ugyanazokat a szolgáltatásokat tudod igénybe venni a stick -kel OTG kábelen/adapteren keresztül a tabletre dugva mint a PC -n/notebook -on, magyarán ha nincs törölve az SMS kezelő alkalmazás (ha pedig igen akkor van felrakva másik) akkor a válasz az, hogy igen, tudsz SMS -t küldeni és fogadni is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
XDModesty #17996 üzenetére
A 1016DCC valóban jobb mint a CC, persze csak ha a nyers adatokat nézzük.
"ennek ellenére a CC a support miatt jobban megérné?"
Én csak annyit mondtam, hogy az egyik már ismert míg a másik nem.
Mérlegelni kell, hogy mi a fontos."ebben az 1 hónapban jön valami új ezeknél is jobb ár érték arányú gépezet?"
Nincs arról információ, hogy jönne ezeknél jobb mostanában.
(#17999) szilchi
Nem tudsz belenézni.
Ha van hozzá changelog akkor abban le van írva, hogy mi lett rajta változtatva, ha nincs ilyen akkor meg már csak a felrakás marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest