- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
danilla #12520 üzenetére
Esetleg olcsóbban érdekes lehet az alap xTAB-70-es verzió is.
Ugye a gép 7"-os 4:3-as képaránnyal rendelkezik, más ilyen tablet nem nagyon van a 7"-os mezőnyben.
7"-os gépeknél inkább a 16:9-es képarány ami elterjedt, ebből a hazai kínálatból elsőre a ConCorde 7015-ös ami eszembe jut, mint lehetséges jelölt.
-
aag
őstag
válasz
danilla #3848 üzenetére
De ha te ilyennel nem akarsz vagy nem szìvessen foglalkoznàl
Mindig attól félek, hogy elszarom és nem tudom majd visszacsinálni. Aztán lesz egy darab műanyagom amit elengedhetek a kuka fölött. Ahhoz azér a 70e Ft drágának tűnik pillanatnyilag. Ha ennek nincs veszélye, akkor miért ne alapon megcsinálhatom éppen, de valóban inkább a "kész" cuccok érdekelnének jobban.
Egyébként a válaszaitoktól csak még jobban elbizonytalanodtam. A kétprocesszoros belsőrész azért vonzóbb.
Mit kell ilyenkor csinálni? Várni már vártam eleget. Most jött el a vétel ideje. De akkor melyiket és miért?
-
aag
őstag
válasz
danilla #3843 üzenetére
A pov csak ùgy lesz nyerö ha romot cserèlsz rajta
Ezt én nem értem és nem is akarnék ilyesmivel szarakodni. Mi az ami miatt muszáj?
Én csak azt látom, hogy a belinkelt két gépnek azonosak a paraméterei és azonos árban vannak. Mit kell még tudnom többet a választáshoz? Nagyon hálás lennék, ha egyszer valaki bővebben elmagyarázná. Hiszen van itt hely bőven.
-
harry
veterán
válasz
danilla #3271 üzenetére
A Toshibáról én eddig jókat nem hallottam, a ViewPad-del én is szemeztem komolyabban, de a 3G-s verzióban sincs GPS, illetve a betekintési szögei állítólag nem épp jók.
Én ezekre szerintem iPad-nél maradnék: szép felhasználói felület, rengeteg program/játék, stb. Nekem nem tetszik a mindenféle megkötései miatt, de amiket írsz, arra szerintem megfelelő lenne. Használtan is találsz már jónéhány modellt ennél olcsóbban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest