-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
anonym1s #61592 üzenetére
Alcor ügyben nézz be ide: [link]
A kamera ebben sem egy főnyeremény, de kérj meg valakit a topikjában, hogy töltsön fel egy azzal készített videót és csekkold magad.(#61593) marcell.adk
Ezt csakis te magad tudod eldönteni.
(#61600) Izzé
OK 👌
Ebben egy fokkal erősebb a processzor is.(#61601) Pityu.
Ezt inkább itt kérdezd meg: [link]
(#61602) dauphin
A TF103CG-t csak egyféle processzorral szerelik, a Z2560-nal. A C-ben és CX-ben, tehát a Wi-Fi only modellekben (a CG a 3G-s) van csak Z3745. Igen, tévesen van feltüntetve nagyon sok helyen.
Melyik a jobb? Egyértelműen a Z3745, és nem csak azért, mert kettővel több processzormag van benne. Újabb, fejlettebb a processzor mikroarchitektúra, jóval erősebb a GPU, a memóriavezérlő is sokkal fejlettebb, alacsonyabb a csíkszélesség, plusz ez már hivatalosan is 64 bites. -
tjb007
nagyúr
válasz
anonym1s #61556 üzenetére
Ha megfelel ez a minőség (feltételezem ezt érted videózás alatt), akkor az S8 is megfelelhet. Tudok még ajánlani hasonló modelleket, csak mondd meg mennyit szánnál rá.
(#61557) Memora
A hivatalos csatornákon keresztül értékesített példányok 70-75 ezer forint körül mozognak, a 2015-ös változatot pedig 80 ezer forintért lehet elhozni. Amit linkeltél mindkét esetben bolti garanciát takar, de ott veszed ahol jónak látod. Ez csak egy jó tanács volt, ami mindig el van (és lesz is) mondva amióta csak tablet vásárolható Magyarországon.
Ha a te felvázolt felhasználási módjaidat nézzük, akkor valóban nevezhetjük túlzónak, hisz mindenkét rendszer esetében megoldható az, amiket írtam, még csak kompromisszumot sem nagyon kell kötni. Általánosságban nézve viszont nincs benne semmi túlzó, hisz a Windowsos tablet valóban egy teljes értékű PC függetlenül attól, hogy sokan azokat is csak tartalomfogyasztásra használják.
Minden a felhasználótól és a felhasználástól függ. -
tjb007
nagyúr
válasz
anonym1s #61520 üzenetére
A PiPO W4S-en kívül más nem lesz.
(#61522) Memora
Attól függ, hogy pontosan mit takar az „iroda jellegű alkalmazás, dokumentumokkal bíbelődés”, mert mindegyik elég tág jelentéssel bír. A Microsoft Offfice alkalmazások (Word, Excel, Powerpoint stb., igaz a teljes funkcionalitás eléréséhez Office 365 előfizetésre van szükség, természetesen ha már van nem kell még egyszer előfizetni) is elérhetőek már Androidon a többi millióféle office alkalmazással egyetemben, szóval szöveg- és táblázatszerkesztőből nincs hiány. Megnézni egy dokumentumot, esetleg belejavítani abba nincs szükség még fizikai billentyűzetre, hosszabb dolgok megírásánál viszont már szükség lehet rá, mert a érintőképernyős bevitel nem éppen a leggyorsabb és legjobb mód, szóval oldalakat nem akarj azon inkább megírni.
A Samsung Galaxy Tab 4 10.1-et pedig ennyiért csak valamelyik mutyiboltból kapod meg bolti garanciával.(#61525) kisapa
Akkor már csak egy dolog marat, amit nem fogsz tudni megtenni, mert az ehhez szükséges dolgok nem állnak rendelkezésre: a rendszer újrarakása.
(#61526) Izzé
Max. 20-ból ezt lehet csak kihozni a szemetén kívül: [link], [link]
(#61527) _ak_
Lenovo A8-40, WayteQ xTAB-8X, Prestigio MultiPad WIZE 3008/3009
-
zaskar
senior tag
válasz
anonym1s #61524 üzenetére
Tudom, én ajánlottam neked akkor egy eladót aliról, csak te sokalltad a 14 nap szállítási időt..
Még mindig ajánlom, nekem múlt héten jött meg a második tabom onnan, 9 nap alatt, semmi plusz költség nem volt. De sajnos ilyen tabot, ami megfelelne a feltételeidnek, nem találtam nála...
-
zaskar
senior tag
válasz
anonym1s #61520 üzenetére
Attól tartok, hogy ezek az elvárások (dual OS, jó kamera, 64 Gb) nem fognak összejönni együtt 40 ezer alatt, de még külön-külön sem. Sajnos a kínai tabok kamerái általában gyengék, a 64 Gb tárhely is inkább 45 ezer felett jelenik meg. De lehet hogy valaki tud ilyet, én nem találtam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
anonym1s #60028 üzenetére
Nem, nem amiatt nincs, hanem a 16GB tárhely, a jó IPS kijelző, és a normálisabb kamera miatt.
Tudnék még ilyen dual OS-es modelleket írni, csak azok már nem fognak beleférni a 40 ezer forintba, főleg nem az áfával együtt.(#60029) 30z.Samu
Más lehetőség sajnos nincs.
(#60031) Shingen
23 ezer forintért is kapsz már itthon újonnan 2GB RAM-os tabletet, szóval nem azon múlik. 60 ezerig sem kell elmenni egy normálisabbért, ott van 50-ért az Alcor Access O819M.
-
cidalain
veterán
válasz
anonym1s #60024 üzenetére
Elso korben a ramot vinnem lejjebb 1GB-ra. Hatter 8GB. Kepatlo fix 7. Kamera olyan amilyen, hdmi nem lesz. Fules kimenet viszont igen.
Ebbe a keretbe ilyesmi felszereltseg fer bele csak itthoni beszerzessel. Viszont ez mar nevesebb cucc.
Hdmi altalaban kivalthato Dlna, vagy Miracast segitsegevel.
A jatek mennyire komoly? Egyszerubb logikai vagy komoly 3d is lenne? -
Szatura
aktív tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
anonym1s #50548 üzenetére
OtterBox Defender, ez a legjobb és legstrapabíróbb mind közül, de ez meg is látszik az árán. Szilikon tok nem sok van, ami van az is az eBay-en nem épp alacsony áron. Maradtak az ilyen és ehhez hasonló tokok, illetve az univerzálisok.
(#50550) Lovi24
Akku: az FNF 4,5-5 óra körül, az Onda 7-8, persze:
- ez függ a beállításoktól is
- ez csak egy saját becslés a megadott adatok alapján, amik nem mindig tükrözik a valóságotAz FHD filmek és az újabb játékok is gond nélkül fognak menni mindkettőn, persze ha az időtállóság is szempont, valamint a játékok is prioritást élveznek, akkor érdemesebb inkább mást nézni.
(#50551) Hungarikum87
Az erősorrend így néz ki:
RK3288 > Z3745* > Amlogic M802
* jellemzően ez kerül a kínai tabletekbe, szóval ezt veszem most alapul, de láttam már 35-tel szereltet is
Mindegyik ajánlott, persze azért vannak elég komoly különbségek köztük. Például:
- az M802-ben lévő Mali-450 nem ismeri/nem tudja az OpenGL ES 3.0-ás API-t, így ha kijön egy ilyen játék nem fog rajta elindulni, bár erre nem sok esély van a közeljövőt tekintve.
- a Z3745 egy x86-os architektúrára épülő SoC, nem ARM-re, így előfordulhatnak problémák a natív alkalmazásokkal, de erre az esély igen csekély. Némi öröm az ürömben, hogy az x86 miatt elméletben akár még Windows 8.1 is futtatható ezeken a készülékeken.Ha fontos a jövőt állóság, akkor e közül a három közül inkább az RK3288-cal szerelt modellek között nézz szét.
10,1 hüvelykes modellt meg azért nem találtál még, mert egyelőre még nem létezik ilyen.(#50552) monti0222w
Androidos vonalon a jelenlegi egyik legjobb, csak épp elég nehéz beszerezni.
(#50553) dragonfx
Az első felejtős, a második ajánlott, a harmadik szintén felejtős, a negyedik pedig már nem különösebben ajánlott, de be lehet vállalni (legfőképp akkor, ha számít a kijelző felbontása).
„A cortex procik után az a betű utáni szamnak a kisebb vágy a nagyobb a fejletebb gyorsabb?”
Minél nagyobb az szám, annál erősebb, de ez még önmagában nem jelent semmit, ugyanis egy SoC nem csak ennyiből áll, és a csíkszélesség sem mindegy.
„Számít ha mali vagy power vr gyorsító van bennük?”
Maga csak az, hogy Mali vagy PowerVR nem, mivel ezek csak márkanevek. Többféle Mali és PowerVR IP is létezik, ezek között viszont már vannak különbségek, sok esetben elég nagyok. Például a Mali-400MP4 gyengébb a PowerVR G6400-nál, viszont a Mali-T760MP16 erősebb nála. Játékoknál számíthat, minden másnál meg szinte mindegy, hogy mi van benne.
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #44695 üzenetére
Na eldolt a dolog, rendeltem egy PIPO M9Pro 3G verziot, elvileg meg kene kapnom ezen a heten.
Hasznal valaki ilyen bluetooth-os bortokot?
Esetleg ilyen samsunghoz valot valaki?
A masodik jobban erdekelne, az sokkal normalisabban nez ki, csak nem vagyok biztos hogy abba bele passzolna a PIPO M9Pro. Azt sem ertem mi tartja ossze a tabletet a billentyuzettel amikor ossze van csukva. -
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #44665 üzenetére
Talaltam meg egy igeretes gepet, igy mar negy kozul kellene kivalasztani a legjobbat.
Pipo M9Pro
Cube U30GT2
Archos 101 Platinum
Archos 97b PlatinumEzek kozul melyiket ajanlanatok, es miert?
Most latom, hogy ennek a pipo m9pro-nak van 3g valtozata is. Eddig is a pipo tetszett legjobban, de ez igy mar eleg sokkal tobb a masik haromnal.
Hacsak nem jon mas ajanlat, akkor valoszinuleg megrendelem a pipo m9pro 3g valtozatat. -
tjb007
nagyúr
válasz
Ugyanolyan minőségű, mint a legtöbb hasonló tulajdonságokkal bíró Kínából rendelhető modell, mivel ezek azok, csak épp átcímkézve.
A QXGA felbontás hátránya, hogy valamennyire visszafogja a teljesítményt, de szerencsére vissza lehet venni a felbontásból.
Amúgy hol vennéd ezeket és mennyiért ? -
anonym1s
őstag
válasz
Talaltam meg egyet: Cube U30GT2
Eddig ez tunik a legjobbnak adatlap szerint.
Melyik lenne a legjobb a harom jelolt kozul?
Paromnak vennem karacsonyra. Netezes, youtube, facebook, egyszeru logikai jatekok, es ritkan filmnezes a felhasznalas. -
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #44647 üzenetére
Sajnos nem jott valasz a kerdesemre, ezert probaltam onalloan keresgelni.
Az Archos tabletek jo minoseguek?
Ket jeloltem van toluk:
Archos 101 Platinum
Archos 97b Platinum
A 97b oriasi felbontasa (2048 x 1536) van valami negativ hatassal a gepre?
Ugy ertem, nem lassitja ez a gepet vagy meriti gyorsabban az akksit, esetleg jobban melegszik?
En ugy latom csak kijelzoben kulonboznek, a belsejuk azonos. -
tjb007
nagyúr
válasz
anonym1s #43617 üzenetére
Amire használnád arra bőven elég ez a processzor.
(#43618) tototos
Ennyiből maximum ezt lehetne kihozni: [link]
(#43620) Peti198506
Ennyiért leginkább semmit.
Ami használhatónak mondható az itt kezdődik: [link](#43622) rob210
(#43626) troland26
Így, hogy végignyomogatta ki tudja mennyi ember nem szívesen venném meg.
-
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29167 üzenetére
Szevasz!
Bármivel lehet tölteni, ha tudja a stabil(!) 5V-ot (4.9-5,5), de kell minimum 1.5A, mert a tab ha használják, persze programja válogatja, olykor megeszik 1A-t is. Na most azért a töltésre is kéne maradni valaminek.
PC USB portjáról bekapcsoltan jó esetben nem merül. Kikapcsolva persze töltődik, de hosszú idő.
Olykor, sokszor nálam így töltődik, sokat van ezért-azért a PC-n.
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29063 üzenetére
Szevasz!
Az új akkukban (gyárból kikerülő) is van töltés, ebben az értelemben nem szüzek, hiszen azért ellenőrzik belső ellenállásukat és néhány alapadatot.
Tárolni (mondják) 70% töltöttséggel kell (tehát nem teljesen töltve) és 3 havonta kell "ránézni".
Ha 50% felett van, akkor nem kell "bántani".
Ha kevesebb, akkor feltölteni 70-re és tárolni.
Itt azért nem egységes a megítélés, de abban egyetértenek, ne töltsük csurig tárolásra.
Laptopból célszerű kivenni, ha otthon stabilnak használod, felesleges 100-on tartani, nem tesz jót neki..
Persze 1 készüléket használva sose tudjuk meg, mi lett volna ha másképp teszünk valamit.
Ezek az infok Li-Ion és Li-Polimer akkukra igazak. Más rendszerűekre egész mások vonatkoznak..
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29038 üzenetére
Szevasz!
Ehhez tudni kéne a bekapcsolási folyamatot, pontosabban hogyan zajlik le.
Nem a felállás folyamatát, hanem magát a bekapcsolást.
Egy lehetséges magyarázata a dolognak:
Azok a készülékek, (szinte mind) amelyeken nincs fizikai bekapcsoló gomb olyan módon kapcsolnak be, hogy figyelik a processzor egyik lábának a jelszintjét. Ha ez a jelszint elér egy bizonyos értéket (ezt kapcsolja rá a bekapcsoló gomb is), akkor elindítja a boot folyamatot.
Olykor elég erre néhány microsecundumos impulzus is. Általában azért úgy vannak ez az áramkör felépítve, hogy x hosszúságú logikai állapotváltozás ellen védve van (zavarjel) és maga a processzor is megkívánja ezen az indítólábon legalább x (5-10-20) órajel idejéig annak a bizonyos logikai szintnek a jelenlétét és akkor veszi érvényesnek.
És akkor ezt jelet generálhatja (a védelmek ellenére) egy nem megfelelő töltő (biztos láttál már olyan monitor, printer, scanner összekötőt, amin egy "gumó" van, az például egy zavarszűrő egység), párosítva esetleg egy csontra lemerült és így nagy töltőáramigényű akkuval (mit írtam az előbb?), amely úgy megrántja a töltőt, hogy megszólal a töltő védelme, időszakosan leejtve, kikapcsolva a töltőt (ez csak oszcilloszkópon, ott viszont ragyogóan látszik) és ez a ki/be kapcsolási hinta-palinta (másodpercenként akár 5* is, megbolondítja az egész tab feszültségellátását és az azt érzékelő, ebből "dolgozó" (bekapcsolás!) áramköröket.
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29026 üzenetére
Szevasz!
Akkor picit "mélyebben"..
MINDEN(!) LI-xxx akkumulátorral rendelkező eszközben van egy töltés/kisütésvezérlő. Ez az integrált egység gondoskodik arról, hogy ne legyen túltöltve, ne kapjon túl nagy töltőáramot, ne legyen alulmerítve és a kisütőáram ne haladjon meg egy megengedett maximális értéket, figyeli a hőmérsékletet is. Ezen adatok túllépése sok jó tulajdonsága mellett az akku halálához, de mindenképpen drasztikus élettartam csökkenéshez vezet. (De erre az elektronika miatt nem kerül sor)
És akkor egy lemerült akku töltődése az idő függvényében. Ha 4 órára teszem a teljes feltöltést, akkor az első órában olyan magas árammal tölt, hogy az első óra végén benne van a teljes töltés legalább 75%-a. Mindezt akkor természetesen, ha a töltő le tudja adni!
Ha tudta, ezután leesik a töltőáram kb. az induló 1/3-1/4-edére és ezzel megy még 2-3 órát, amikor is a töltést befejezettnek nyilvánítja.
Ezt csinálja a töltésvezérlő.
Ha nem elegendő a töltőáram ezen "kívánság" teljesítésére, akkor a töltési folyamat másképp zajlik töltőáramban és időben egyaránt.
És akkor megkérdezem: milyen töltöttségi állapotban mérted az 1A töltőáramot? És ha éppen már nem "kért" többet az akku, pedig lett volna miből, a töltő tudta volna?
Érdekesség:
A mai kommersz készülékekbe épített akku és vezérlő együttesre mondanak x számú töltési/kisütési ciklust élettartam gyanánt.
De! Ezek az akkuk tudnának kb. 5*-ös élettartamot is, azon az áron, hogy a töltési végfeszültséget nem engedik fel 4,08-4.11V-ra, hanem leállítják 4,00-4,03V-nál. Igaz az akku kapacitása csak 80%-a az előzőnek, de ahol hosszú élettartam és megbizhatóság kell, ott ezt választják. Lásd: ipari és katonai alkalmazások.
Ha azt írnák kommentár nélkül egy TAB adatlapján (konkurrencia is van és figyel!) hogy kapacitás: 3200 vagy 4000 Te melyiket választanád? Ugye nem kérdés.
Hosszú lettem, de elnézést, üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29007 üzenetére
Szevasz!
Sárga 3szög, felkiáltójellel: szerintem nem tölt ) én még az enyémen nem láttak ilyet.
Töltők: igen, PC USB-ről is tölthető, de akkor nem lehet bekapcsolva, mert csak (lassabban) merül.
Miért? Számolj, gondolkodjunk:
Egy átlag tabban van 4000mAh-ás akksi (legyen igaz, ha nem is az). Ez megint átlag egy töltéssel bírja 4 órát (inkább kevesebbet).
Akkor? 1A a fogyasztás. Akkor mire elég az 500mA? Használat közbeni töltésre semmiképp...
Az én töltőm 2A-os(nak mondott, de minden kínait osztani kell valamennyivel) , ca. 3 óra alatt tölt fel.
Kb ennyit a töltőkről, lehetőségekről. Belemehetnék jobban a az akkuk (ezen belül a Li-Ion és Polimer de van más is) és töltőáramkörök lelkivilágába, de az már nagyon szakmai lenne....
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #28977 üzenetére
Szevasz!
Ne keverjük azért.
A számítógépek USB portja szabvány szerint (meg amúgy se) tud többet adni 500mA-nél, ennél ráadásul nagyobb a tab fogyasztása, még ellátni se tudja, töltésre nem igazán jut.
A hálózati USB csatolású töltő legalább 1,5A-os (inkább 2) az tud ellátni is tölteni is.
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #28820 üzenetére
Szevasz!
Nem Pandawill kérdése.
Bárhonnan rendelsz, mindegy ki szállítja elvileg átmegy a vámon. Aztán vagy kíváncsiak és megnézik vagy símán továbbengedik. Szerencse kérdése. Nálam 1:4 az arány, nem mondanám rossznak, de vásárláskor mindig bekalkulálom a "rátétet".. Ha még mindig jónak gondolom, ráütök a fizetésre.
imak
csendes tag
válasz
anonym1s #27883 üzenetére
Szia.
Te nyomonküvetési számoddal látod,hogy mi van a csomagoddal?Mert én csak ennyit:2012.11.20
19:32
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad. Azóta sehol sem lehet látni infót róla.November 10.adtam le a rendelést és jelenleg semmit nem tudok a küldeményemről.Lehet,hogy ide sem ér karácsonyig!Akkor pedig kell vennem valamit itthon,mert a lányom tabot kért a Jézuskától. -
tvamos
nagyúr
válasz
anonym1s #26930 üzenetére
Nekem sem a 7 eves fiamnak kell a support, hanem annak, akinek a fulet ragja, hogy nem indulnak a jatekok, hogy restartol folyton a keszulek... es ha megy, akkor is csiga-biga... azert erdemes valasztani olyan keszuleket, ami nem uj, es ki tudja milyen supportja lesz, hanem jol "bevalt" marka.
(#26940) tragiQss válasza tvamos (#26938) üzenetére
Az en olvasatomban azok is kinaiak. Az egy mas kerdes, hogy aranylag igenyesen osszerakott cuccokat kezdenek csinalni. Az alapveto hozzaallas ugyan az. Plane, hogy mennyire becsulik europat a kinaiak. -
Destr4ct
aktív tag
válasz
anonym1s #26928 üzenetére
Érdemes utánaolvasgatni, hogy mi az a rootolás, de ha nem tudod mire jó, akkor valószínűleg (még) nincsen rá szükséged.
(#26929) tvamos: Ember, ha egyszer on-topic a hozzászólásod, miért írsz szürkével?
-
tvamos
nagyúr
válasz
anonym1s #26927 üzenetére
Kiabranditalak! Nincs rendes! Csak gagyi van, vagy nagyon gagyi!
Ez magyarra forditva azt jelenti, hogy nagyon sok a kompromisszum!
Csak olyat valassz, aminek komoly XDA/Slatedroidos hattere van,
es van ra CM10, meg ilyesmi, ha hasznalni is akarod.
Pl. Ainol ELF II.
De akku idoben egyiknel se szamits tul sokra, mert az aksi az egyik
pont, amin sporolnak a kinai tesok, tehat papiron se sok... annak is
a fele sem igaz a valosagban.Ha valoban jot akarsz, akkor meg otthon, bolban, 70kHUF.
De ez csak az en velemenyem, mint azt mindig is hangsulyozom.
Vegul is csak 3 tabot vettem kinabol... meg 300 egyeb kacatot...(#26793) gps76 válasza Helmoras (#26781) üzenetére
Itt egy videórestigio 7 & Nexus7.
Valami konkluziot irhatnal! Monduk, hogy szerinted akkor ez mit jelent...
Hogy a Prestigio 7 ugyan olyan jo, vagy jobb, vagy mittudomen.
Mert nekem eleg fura volt a teszt.
/* MIUI + Opera, ami nem tudjuk milyen beallitasokkl megy.
Raadasul az elso lapot a P gondolom nem tolti be ilyen gyorsan... */
Nem kotozkodok, csak valamit fuzz mar hozza!
// Megjegyzem nem szeretem az ASUS-t. Kianai a hozzaallasuk! -
Tussky
tag
válasz
anonym1s #26919 üzenetére
Igen,onnan rendeltem. Anno 124$ dolcsi volt ( kb 28k) ,viszont nagyon lassan ért ide. Még kb. október elején rendeltem,de postára csak október 21.-én került,ide pedig november 19.-én érkezett meg. Sima fres shippinggel rendeltem.
Lenne igény esetleg majd egy későbbi hosszabb cikkre/leírásra szerintetek amúgy erről a tabletről ?
-
tragiQss
tag
-
Shoo
senior tag
válasz
anonym1s #14678 üzenetére
Én nagynak találom a 7-es gépeket akármilyen zsebben hordásra, de biztos van aki ott hordja. Egyiket se ismerem csak a Ramos-t már többször ajánlották a fórumon.
(#14679) vamzi : Szerencsére folyamatos a húzás. Ahogy a kezem húzom, úgy húzza a lapot is. Akkor lehet veszek egy drágábbat... Milyen árban keressek?
-
Shoo
senior tag
válasz
anonym1s #14667 üzenetére
Elég a 7"-os gép is? Mert az első kettő az 7-es a 3. 10,1-es.
Egyébként én jelenleg túl elfoglalt vagyok az U30GT-vel, mert olyat szeretnék és úgy érzem kell a 10,1-es kijelző arra amire akarom használni, de épp tegnap vettem egy 7-es gépet és egész jól el vagyok veleMindegyik jó gépnek számít, talán a Ramos-t fogják többen ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest