Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz KaiotEch #15313 üzenetére
Nem haragszom, csak nem értem, miért egy matricán múlik a táblagépen egy garancia... Tudom, f*sz voltam, de eszembe nem jutott hogy ezen múlik...
A poén az, hogy a matricát meg is akartam tartani, a többi mellett a dobozában, csak egy kedves rokonom másképp gondolta, és kidobta a kukába valószínűleg.(#15317) KaiotEch: Őszintén szólva nem emlékszem, de szerintem csak számok voltak rajta... Utólag persze gondolhattam volna hogy az, de azt is, hogy van még máshol is szám... Nem csak ez az egyetlen egy.
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Unbaised-Ben #15284 üzenetére
Na úgy tűnik jól megszívtam, visszavittem, azt mondták, hogy kifogják cserélni 3 napon belül, csak hogy én tudatlan leszedtem az aljáról(töltő/dokkoló csatlakozó mellől) a sorozatszámát, így ugrott a gari, és ki sem cserélik, van egy lehetőség, hogy visszaragasztom rá, über pontosan, és akkor elméletileg még jó, de nem találom az a k*rva matricát... Arra emlékszem, hogy leragasztottam az asztalra, de hogy utána hova tűnt, minden más matricát megtartottam róla, pont ennek sikerült eltűnnie... Még keresem, de valószínűleg bukovári , holnapig vihetem vissza... Franc gondolta volna, hogy egy kö***g kis matricán múlik a garancia, ami kívül van. Nevetséges...
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, most vettem észre, hogy a kijelző közepén van egy világosabb folt, kb 5x5mm területű, de csak akkor látszik ha világos a kép, például világos kék vagy fehér. Szóval feketénél nem.
Képen nem annyira látszik, de azért a valóságban sokkal jobban, főleg, miután kiszúrtad egyszer.
Olyan, mintha valami hátulról nyomná a panelt, vagy a háttérvilágítás sérült azon a ponton. És persze erősödik a különbség, ha nyomkodom a hátlapot, ezzel kapcsolatban ami még roppant fura, hogy amikor még megvásároltam csütörtökön, minimális horpadást, szinte semmi nem éreztem. Két napig nem volt nálam, és ma tök fura volt azonnal. Mintha puhább lenne. Már lehet, hogy bemesélem magamnak, de az a folt biztos ott van
Valami elengedett benne, vagy micsoda?
Ez egy Asus Transformer Pad TF300T
Érdemes visszavinnem a boltba, (a 3 munkanap vásárlást követően még nem járt le), vagy okozhat e később nagyobb gondot? Eléggé tanácstalan vagyok, valami valami okosságot mondjon létszíves[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, a mai napon arra lettem figyelmes, hogy IPonban 123 rugóért vesztegetik az ASUS Eee Pad Transformer Pad TF300T 32GB 10.1" tableteket, ami azért eléggé best buy ár. Vagy tévednék?
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz tjb007 #14852 üzenetére
Megleptetek, hogy nem erősebb, bocsi, tévedésben voltam akkor, azt még elfelejtettem írni, hogy usb 2.0 van még rajta alapból.
Mondjuk nem tudom, hogy az android hogyan kezelné az androidos telefont microusb kapcsolattal, mert leakarsz róla szedni zenéket, fájlokat. Szerintetek működne?
Előre is köszi a választ, meg az előzőket isSzerk: Mondjuk így tényleg nem éri meg, még olcsóbbnak kéne lennie Amúgy én sehol sem találtam infót róla, hogy van benne gps, de lényegtelen
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Srácok, ahogy nézem, az utóbbi egy-két napban lement az Acer A200 10.1-as tableteknek az ára, 100 ezer alá.
Pl egy hasonló paraméterekkel rendelkező Samsung Tab2 10.1 kb. plusz 10-15be kerül, igaz, az két év garral egy helyett. Különbség még, hogy az Acerben erősebb a hardver, meg nincs gps. Amúgy ugyanolyannak tűnik.
Megéri szerintetek? Esetleg vélemény valakinél?
Acer-el semmi bajom nincs.[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok , adott minimum 8 gigás tablet, gondolom elérhető rajtuk minimum 5 giga szabad hely.
Ugye elég lesz minimum 200db programnak is?
Nem fog sikítani állandóan, hogy nincs elég hely a memóriában? Mert a Wildfire S telómon ez az egy ami idegesít állandóan, hogy soha nincs elég helyem rajta a belső memóriában, és kompromisszumokat kell kötni, kütyükkel meg nem szoktam...
Nyugtassatok meg, hogy nem csak pár száz mega szabad hely van programok tárolására egy több gigás tableten -
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, mi a véleményetek az új Galaxy Tab 2-ről, ahogy nézem, az elődje alá lőtték be az árát, miért lehetséges ez?
Bővebb teszteket nem tudtam olvasni róla, hiszem még zsír új cucc ahogy nézem.
Vagy nagyon lassan döcög be Magyarországra a termék?
Mi oka van, hogy nincs róla teszt? Mi a véleményetek róla? Azt sejtem, hogy valamit nem tudok Bocsi, a sok kérdésért, de tényleg nem értem(#14608) malwy: Nem hittem el, de pont megtaláltam én is Azért nagyon köszi
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, érdeklődnék, hogy van e jelenleg amolyan best buy tablet a piacon szerintetek?
Én tablet szinten eléggé le vagyok maradva, viszont megkértek, hogy szerezzek egy jót, persze minél olcsóbban, de azért tudjon dolgokat, mérete nem számít, és 4.0-ás Android legyen rajta.Eddig egy WayteQ xTAB-100is szemezgetek, megtetszett mikor visszaolvastam egy kicsit a fórumban, és jónak tűnik az ár/érték aránya, de nézem már 10.1-et dupla annyiért is, az se rossz persze.
Szóval ezekhez hasonló tudású tabletre lenne szükség, De elfogadnék jobb ötleteket is. Köszönöm, és bocsi, hogy sokadjára kérdezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest