-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Akkor nem jól jött le. Az alienexpressről azt írták, hogy kb annyira biztonságos, mint az ebay. Tehát ennyi erővel ha ebayezel, akkor alienexpressezhetnél is. Sőt, a vatera fényévekkel kockázatosabb, még is tegye fel a kezét, aki nem vaterázott még.
Pandawill. Kicsit pecsapós amiatt, mert nem jelzi ki az aktuális raktárkészletet(melyik kínai webshop jelzi ki?). Emiatt célszerű előbb kérdezni, mint vásárolni(Akár honnan nézem, ez szerintem bárhol megállja a helyét). A kommunikáció megfelelő. Emilre válaszolnak, livechaten segítőkészek és elérhetők. Korábban feljebb még azt is írták, hogy megbízhatók, mert leszállítják, amit rendel az ember tőlük. Vámkezelésben is partnerek, mert lehet a csomagra kisebb árat is kérni, hogy átcsússzon a határon.
Én eddig 95%-ban elégedett vagyok velük. Ha megkapom a csomagomat egyben, ahogyan azt remélem, akkor elnézem nekik azt a pici hibát, hogy "van raktáron-nincs raktáron".
(#12594) sittes79
Melyik szolgáltatással érkezett meg 10 nap alatt? -
Imy
veterán
Most akkor nekem az egészből az jött le, hogy a Pandavill és az Aliexpress-nél sem érdemes venni... Akkor van valami jó oldal, ami megbízható, és olcsó?
-
hevizms
addikt
válasz
Mittu88 #12589 üzenetére
Tudom hogy megbizható oldal,azért is rendeltem onnan én is.Viszont az tény hogy nagyon sok volt az a 45 nap ahhoz képest hogy a többi helyről rendelt dolgaim 10 napos átlaggal érkeztek.
Pont azért rendeltem tőlük én is mert eddig még olyanról nem olvastam hogy valaki ne kapta volna meg tőlük az árut. -
Mittu88
senior tag
válasz
hevizms #12573 üzenetére
dealextreme-et ne írd le, jó oldal az én már sokat rendeltem onnan, viszont kb január óta tényleg iszonyatosan belassultak, erről tettek videót is youtube-ra, azért volt/van, mert bővítik a raktárt és hatékonyabbá is teszik az egész vállalat működését, de ez fennakadásokkal jár. Már lehet, hogy vissza állt a rend (mostanában nem rendeltem), de lehet, hogy még 1-2 hónapig elhúzódik. Ja meg megnyitották az európai és amerikai telephelyüket is.
-
BigT
senior tag
-
F.B.I.
veterán
Akkor, hogy itt is meglegyen, Concorde 7015 eredmények:
AnTuTu: 2866
Linpack sigle: 15.377
Linpack multi: 13.199
Quadrant: 1697nem tudom, task killert kell futatni előtte, egyáltalán kell ICS alá?
-
darky4e
tag
Ebay-en is vigyázni kell! Én egyszer majdnem kifizettem egy Kindle Fire-t csak gyanús volt az eladó! 3 üzenet után írtam neki,hogy ez gyanús és nem csinált semmit!
Azóta se fizettem ki
-
balpeter04
tag
Vigyázzatok!
Aliexpress-en van még 1-2 csaló, akikkel már viszonylag gyorsan "leszámolnak" az Aliexpress munkatársai is. Ilyen áron (46-50$) nem kapsz még kínából sem ICS-s, A10-es tabletet. Kamu az egész, ezt így megmondom nektek! Meg különben is: No feedback score.
Szerk.: Láttam már kiveséztétek a dolgokat, csak én nem olvastam tovább. Sorry!
-
boxgamer12
csendes tag
nebasszatok fel , lelötték a Asus Memo 370t-r???? ohh fuckk.... ez biztos??
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
ICOO D50-et szeretnék rendelni, onnét érdemes most?
-
nightmare13
őstag
válasz
boxgamer12 #12576 üzenetére
Azt, hogy törölték azt a projektet emlékeim szerint
-
boxgamer12
csendes tag
Én ezt az Asus memo 370t -t várom nagyon, kiváncsi leszek , eddig hallotak alapján nem lesz rossz, és remélem az aksi se lesz gyenge mert akk tuti vétel lesz . Ti mit gondoltok a gépről??
-
vamzi
senior tag
válasz
hevizms #12573 üzenetére
No igen.. Pandáéknál konkrétan kell feltenni a kérdést, hogy csak igennel vagy nemmel lehessen válaszolni
Először mikor kérdeztem tőlük, hogy van-e nekik abból a ípusból, rávágták, hogy van, erre fel 2 hét után kiderült, hogy ők úgy értették, hogy kapható, de jelenleg nincsen raktáron és nem is tudják, hogy mikor lesz. Jó, akkor választok másikat. Kiszemeltem vagy 5 másik típust és sorra kérdezgettem, mire az utolsó SmartQ T20ból volt még raktáron. És arról is kértem egy megerősítést, hogy két napon belül tudják-e postázni. És ezek után rendeltem meg újra csak.
Tipp #1:
Pandánál inkább paypallel fizessünk, mert a moneybookernél necces a refund(én is belefutottam sajna)."mikor végre majdnem sorra kerülnél,megszakad egy pillanatra a kapcsolat,azt kezdheted elölről"
No igen, ebbe én is belefutottam
igaz csak a vállalati hálón, otthon semmi gond nem volt
Mindegy is, betettem két filmet kis ablakba és fél szemmel a csetet sasoltamKínából nagyon ingadozó a csomag érkezése, van hogy 10 nap és van hogy 5 hét. A <=15nap küldők mind mind a saved seller mappában landolnak, a 30 plusszosokat meg messzire elkerülöm
-
hevizms
addikt
válasz
MrWhite #12572 üzenetére
Na igen.Ez kb igy is van.
Ahogy én olvasgattam nem mindegy melyik weboldalról(eladótól) rendel az ember.
Nagyon ajánlották pld a dealextreme oldalt hogy azok milyen megbizhatóak.
Tulajdonképpen nekem is megküldték a náluk vásárolt árucikket pontosan 45 napra rá a rendelésemre.Azért az szerintem sok,akárki akármit is mond.
A telefonomat az iosen.com-ról rendeltem és nagyon elégedett voltam velük.10 nap alatt a kezemben volt a telefon ingyen postával.
Az élő chat náluk nem olyan mint pld a pandánál hogy órákat kell néha várni,azt mikor végre majdnem sorra kerülnél,megszakad egy pillanatra a kapcsolat,azt kezdheted elölrőlAz iosen.com-on,munkaidőben(ottani idő szerint),azonnal tudtam velük kommunikálni mindig.
A küldeményt a singpost-al küldték,végig tudtam követni nyomkövetésen.
Na szóval nem mindegy honnan rendelünk.
Ugyanigy tudom ajánlani a spemallt is.
A pandawill nekem csalódás volt,egyrészt a nehézkes chat miatt,meg azért mert hetekig hitegették az embereket az auorórával,többek közt engem is mert először azt akartam venni. -
hevizms
addikt
válasz
MrWhite #12566 üzenetére
Kb. hány nap amíg az országba ér (a VÁM Hivatalt most nem számítva)?
Nagyon változó tud lenni.
Nekem a telefonom ingyen postával a singposttal 10 nap latt a kezemben volt.
16-án rendeltem 2 különböző eladótól egy töltőátalakitót és egy hdmi kábelt ingyenpostával.Az egyik már 26-án a kezemben volt,a másik meg éppen ma jött meg.A tabletem a spemall-tól DHL-el 5 nap után a kezemben lehetett volna,de a DHL megszivatott kicsit a vámmal(de ez egy más történet).
A VÁM az általában gyorsan lerendezi ha a papirok rendben vannak.
-
vamzi
senior tag
válasz
MrWhite #12561 üzenetére
Én a mai napon egy SmartQ T20-t rendeltem végre. Kicsit huzavona volt, mert mikor nálunk reggel van, náluk este van(6 óra az eltolódás), az esti kollégák meg szinte semmit sem tudnak. Így hajnal 5kor voltam kénytelen csetelni velük, mert kicsit kacifántosra sikeredett a dolog.
Rendeltem egy Yinlips M907-t de két hét alatt sem tudták elpostázni, így kértem egy refundot, hogy választhassak egy újat. De rugalmasak voltak, így csak egy eszközt kellett keresnem a honlapon, ami fedi a különbözetet és azt is megrendeltem és kifizettem. Viszont utóbbi rendelésemet törölték, és az első rendelésemen módosították a típust, amiből van is raktáron és elvileg el is postázták már, mert kaptam róla papírt, hogy mikor kinek, hová mennyiért. Még kértem őket, hogy egy alacsonyabb árat kellene feltüntetni, mert nem szeretnék vámot fizetni és ebben is teljesen partnerek voltak.
Ez volt az első rendelésem. Elvileg regisztráltan kellene jönnie. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki az egészből. Az Eken A90-től egészen könnyedén és hamar felcsusszantunk a SmartQ T20-ra. Bevallom, hogy ennyit nem szerettem volna költeni, de amíg vártam a postázásra, addig félretettem rá még egy kicsit és így talán nem olyan vészes.
Egyébként itt láthatod a rendelésed státuszát:
http://www.pandawill.com/customer/account/A cseten a nagyon sok érdeklődő miatt kicsit hosszú a várakozási idő(tegnap két és fél órát ültem sorban, hogy én jöjjek, ma reggel csak egy felet) Viszont segítőkészek és hozzáértők.
Ha az ingyenes szállítást választottad, akkor nem tudod sehol sem ellenőrizni, egyszer csak beesik 3-5 hét között. Ha 5 hét után sem, akkor kezdhetsz gyanakodni és írni nekik.
-
tjb007
nagyúr
válasz
MrWhite #12566 üzenetére
"Kb. hány nap amíg az országba ér (a VÁM Hivatalt most nem számítva)?"
Passz, ez teljesen kiszámíthatatlan. Erre a kérdésre inkább azok tudnának válaszolni akik mostanában rendeltek és kapták meg a csomagjukat.
Maga a tablet minden téren rendben van, a kijelző felbontása is jobb a szokásosnál.
-
MrWhite
tag
válasz
tjb007 #12565 üzenetére
tjb007
Köszi az infót.
Ha lehet még egy-két kérdésem!?
Kb. hány nap amíg az országba ér (a VÁM Hivatalt most nem számítva)?
A másik kérdés: szerinted milyen ez a tablet, mert érdeklődtem itt a fórumon, de senki sem válaszolt. (Lehet, hogy nem egy népszerű darab, de nekem tetszik és van Bluetooth). Érdekelne a Te véleményed (a hozzászólásaidból ítélve szakértő vagy a témában). -
MrWhite
tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem egy Dropad A8HD tab-et a Pandawill-től.
Hol és hogyan tudom ellenőrizni, hogy mikor indítják útnak, meg ilyenek? Ez az első megrendelésem tőlük, még tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Előre is köszi a tájékoztatást. -
DJGABI
addikt
Össze-vissza ír mindent a description-nél... Az Elf-nél is bekeveri a Tornado-t, a speckó se stimmel. Előrendelést ír, meg hogy 2 hét alatt dolgozzák fel csak egyáltalán a rendelést. (Amúgy a legrégebbi rendelés is csak 5 napos, szóval azért nincs még visszajelzés róla...)
-
Mittu88
senior tag
válasz
szabi__memo #12557 üzenetére
na szép...
-
Mittu88
senior tag
válasz
szabi__memo #12555 üzenetére
És 124 terméket meghirdetett már
De, amúgy érdekes. Elbizonytalanodtam.
-
szabi__memo
nagyúr
Senkit nem zavar, hogy az eladó 2 hete van csak fent és nincs 1 darab feedback sem???
-
tvamos
nagyúr
Nincsen az Aliexpressel semmi gond, ahogy az eBay-el sincs, es az Escrow ugyan ugy megved, mint a PayPal. Elvileg. Munkatarsam vasarolt mar ott mobilokat, meg egyeb kacatot... ugyan ugy szar, mintha a en vettem volna az eBayen. Ugyertem jok a cuccok... illetve lehet reklamalni.
A gyanusan alacsony ar meg... rosszindulattal mondhatnam, hogy ennyit er... de ott azert elofordulhat, hogy ... jutott hozza! -
buca84
őstag
A spemall.com-on van új kijelzős aurora. A napokban jött készlet nekik, de folyamatos az utánpótlás.
-
tvamos
nagyúr
válasz
szaszapi #12518 üzenetére
Nem... most is ott van a ZT-180 az asztalon szetboritva. Holnap megprobalom oszzerakni. Remelem talalok olyan terminal emulatort vegre, ami haszbalja a proci serial debug portjat. Az nagyon popec lenne! Es ha tudnam az adatokat sd-re menteni, az lenne a nonplus ultra.
Mondjuk a BT kerdes jo lenne ha megoldodna rajta.Egyebkent fizu utan veszek egy uj tabot... ha el.tudom hatarozni magam, melyik legyen. (Munkatarsam azt mondta, egyertelmu: a dragabb jobb! Na ez igazan jo szempont.)
-
darky4e
tag
Vodafone Smart tab 7 és 10-re joestone jóvoltából elérhető a CM9! GSM,BT,USB MTP,CAMERA még nem működik,de remélhetőleg a jövőben nem lesz ilyen gond.
Hátha vki csak ez miatt nem akarta meg venni ezt a készüléket!
-
DJGABI
addikt
válasz
Mittu88 #12543 üzenetére
Közben mondjuk eszembe jutott, hogy ebben a másik ainol topicban arról volt szó, hogy az Aurora készleteket mindig elkapkodták (vagy épp sokáig tartott mire újra lett, pont a kijelző miatt), Pandawill is azt írja [itt] a kommenteknél, hogy sold out, szóval az a 69 dollár érdekes. Elf-re nem tudom mennyire igaz ez. Szerk: jah, annál is vannak érdekességek.. Picit régi, de a kiemelt rész: [itt]
Nem általánosításként, de ők elég pedáns népségek, nem?
Szóval nagy a valószínűsége hogy nem elírás, vagy átverés. Meg van valami aliexpress protection is, egy próbát megérhet...
-
Mittu88
senior tag
válasz
szabi__memo #12540 üzenetére
a helyedben én is ezt reagálnám
azt tudja valaki, hogy hogy lehet fizetni? PayPal úgy látom nem opció... valaki tud megoldást erre? Mert akkor bevállalom.
Bankszámlámon most nincs annyi pénz, szóval az nem jön össze. csakapéjpel -
DJGABI
addikt
Azt a bitang! Bár szerintem lehetséges, legalábbis szeretném ezt hinni. A Tornado lehet hogy elírás, [itt] még AMLogic procival szerepelt (szerk: ahogy nézem a többi aliexpress-esnél is...), meg az azért elég új gép. A Elf viszont nem mai darab, előző szériás, lehet azért szórják ki, báár az 50$ még így is brutális, meg merem kockáztatni a kijelző maga drágább ennél
-
malwy
senior tag
Ainol Novo 7 eif 46$+free shipping
Ainol Novo 7 Aurora 68$-+free shipping
Elfelejtette berakni a minimum mennyiséget, vagy csak sima átverés?
"8 store" : No feedback score. -
boxgamer12
csendes tag
és ez a P6210 hogy muzsikál játékok, és esetleg könyvek terén???
-
kiszu
senior tag
válasz
boxgamer12 #12529 üzenetére
2 hetesen 70 ért adtam el a Mediapadot.
Akciósan net mellé sokan rendelnek a t hometól és esetleg eladják -
kiszu
senior tag
válasz
boxgamer12 #12528 üzenetére
Ellensúlyozza a gyönyörű kijelző,a hibátlan kidolgozás,alu készülékház,ics,bővithető memória.
Én egy jobb akksi miatt cseréltem galaxy tab 7.7 re ami amoledes és bírja 10 órát is de nem 60-70 hanem 125e. 60-70 ért első generációs ipad van használtan. Az kibír 10 órát. -
boxgamer12
csendes tag
ja teljes áron 110k körül van ... ennyiért mondjuk nem akarok venni , inkább várok egy évet aztán lesz 50 ért ennél jobb is
-
danilla
őstag
válasz
kelzsoca #12524 üzenetére
Köszi
z0d1AK: Köszi
Igaz azt írtam, hogy 40k a plafon, de picit körülnézvén találtam ezt: Eken A90
Eléggé szimpatikus, főleg az az IPS kijelző. Viszont a garancia érvényesítése (ha esetleg szükség lenne rá), macerás lehet. Erről esetleg tudtok, vagy valaki tud egy kis véleményt mondani? Volt valaki kezében ilyen jószág? -
kiszu
senior tag
Huawei mediapad.
-
boxgamer12
csendes tag
Üdv, nekem olyan tablet kéne , amin lehet jáccani az új játékokkal pl : GTA 3 ,Order and Chaos, tehát az újakkal , legyen megfelelő multimédiás szolgáltatások, legyen jó böngészője és tudjak rajt könyveket, képregényeket olvasni hát azért kb 60-70-et szánnék rá max a gyártó mindegy pls ajánljatok vmit
-
kelzsoca
félisten
válasz
danilla #12520 üzenetére
Esetleg olcsóbban érdekes lehet az alap xTAB-70-es verzió is.
Ugye a gép 7"-os 4:3-as képaránnyal rendelkezik, más ilyen tablet nem nagyon van a 7"-os mezőnyben.
7"-os gépeknél inkább a 16:9-es képarány ami elterjedt, ebből a hazai kínálatból elsőre a ConCorde 7015-ös ami eszembe jut, mint lehetséges jelölt.
-
Mandarinn
senior tag
Ramos-ról , Cube-ról , Window-rólmár biztosan tudok.
Teclastéknak és az Ondának is gondolom csak idő kérdése. Ha nem akarják lehúzni a rolót. 99%-ra tudom mondani, hogy nekik is lesz még a nyáron valami dual core A9. Vagy Rockchip vagy Amlogic. De szerintem a Rockchip, hogy lehessen menőzni a "kvad kór" GPU-val
-
danilla
őstag
Sziasztok, androidos tabletet szeretnék vásárolni a közeljövőben. Szeretnélek megkérni titeket ajánljatok nekem valamit jót
Csak ágyból netezésre szeretném használni.
Kritériumok:
- ICS
- ne rencsegjen re ropogjon, legyen jó az összeszerepelés minősége
- viszonylag legyen "gördülékeny" a rendszer
- 40k a plafon
- a kijelző ne legyen csapnivalóEddig a Wayteq Xtab-70i a befutó, nagyon szimpatikus a kicsike, de hátha tudtok nekem jobbat ajánlani.
Előre is köszi
-
x64
aktív tag
Sziasztok!
Kínai androidos táblagéppel (pl: Aurora, Elf, Dropad, stb.) kompatibilis USBs 3G modem érdekel valakit?
-
kelzsoca
félisten
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mandarinn #12503 üzenetére
Az en osszehasonlitasom nem biztos hogy relevans itt... de...
ZT-180 v2 v.s. Asus Transformer: Az Asus fenyevekkel jobb, mondhatnam ossze sem lehet hasonlitan... De ha megis kell, akkor olyan, mint Zsiguli utan az Opel Omega volt. Egy egymagos, jo GPU-val lehet mondjuk olyan... Opel Astra!?... Szerintem. Ennek nemileg ellentmond, hogy a HTC Flyer tetszett. De azert a Transformer annal is jobb. Csak interneteztem vele, meg pdf-et olvastam. (Es most probalok elvonatkoztatni attol, hogy a ZT-180 folyton kilepegetett olvasas kozben a pdf-ekbol. Mondak a sracok, hogy milyen pdf readereket probalgassak, de a telefonom a gyarival is jo... szoval nem probalkoztam.) -
axillar
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tabletet 90000 Ft a maximum. Milyet ajánlanátok? a lényeg, hogy szép legyen a kijelző és erős a hardver. 7 colos is lehet, 3g sem kell. Gondoltam a Samsung p6210-re, arról esetleg mi a véleményetek?
Köszi! -
Mandarinn
senior tag
Ez engem is érdekelne hogy mennyire lesz érezhető a különbség egy 1ghz-es Cortex A8 és egy 2 magos 1,2-1,4Ghz-es A9 között. A játékokon kívül.
Mondjuk én nem pont ezt az R2000-et venném. Azt sem lehet tudni , hogy ez milyen gyártó. Lassan úgyis jönnek az Ondák meg Teclastok és társaik. Persze arra jó lesz, hogy megnézzük mit tud az RK3066.
-
zedok
őstag
Érdemes kivárni az R2000-es tabletet vagy a teljesítményben annyira nem fog érződni az a 2 mag? (illetve akkuidőben) Pontosabban mért is jobb a 2 mag az 1-nél? Kéne egy kis okítás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest