-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Quaresma #14669 üzenetére
Elnézést, hogy én is beleszólok.
Tény, hogy az összes Apple termék nagyon jó és megbízható, de azt se felejtsük el, hogy csak pár kombinációs hardverre vannak megírva a szoftverek és épp ez a lényege. Egy normál asztali gépre nem is lehet feltenni osx-et, ha valamelyik alkatrész nem kompatibilis vele. Egy win-t meg bármelyik mac-re fel lehet rakni. Jó a cucc és baromi drága. Főleg úgy, hogy ha extrább dolgokat meg akarsz vele csinálni akkor plusz kiegészítő kell pl. az ipadhez.
Kár ezen vitatkozni tovább, aki Apple fan az úgy se fogja bevallani a hibáit, hátrányait, vagy éppen nincs is azokra szüksége, ezáltal nem tudja be hibának. Megtehettem volna, hogy ipad-et veszek, de nem akarok még 10ezreket költeni az egyéb kiegészítőkre és gondolkodni, hogy vajon egy másik géppel kommunikálni fog-e, ha nem akkor, hogy oldom meg. Tapasztalati példa, hogy haverom vett egy Iphone 4S-t és volt egy fájl, ami kellett volna nekem, de gép nem volt közelben és mondta, hogy meg se próbáljuk átküldeni a Zte Blade-re, mert nem fog kommunikálni, mert csak 'prémium termékekkel kommunikál'(valami hasonlót írt, nem pont ezt) DE azt is meg kell jegyeznem, hogy pár héttel ezelőtt bevallotta, hogy, ha tehetné venne egy Galaxy SIII-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Küszöbön az androidos PC-k
- Jogász topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest