-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ynot2day
csendes tag
válasz
Somacsek #14603 üzenetére
Kosz a reakciot. Igen, az ide-oda nyomogatas nekem is nehezen ment, de vegul csak sikerult es ott is volt a driver nelkuli hw elem a windows eszkozkezeloben a felnyitott hasu android szimbolum pedig a tablet kepernyojen.
Viszont amikor megadtam a driver frissitonek a pov honlaprol letoltott usb driver mappa eleresi utjat, akkor csak annyit mondott, nem talalt megfelelo drivert. Az ini fajt persze ottt volt, ra is probaltam eroszakolni kesobbb, de azzal meg nem mukodott. Mind win7, mind xp alatt kiprobaltam. Fogalmam sics, mi a gaz. Neked mi van a win-es gepeden? Vagy nem isnaz OS, hanem a hw szamit?
Szted nem lehetne ezt az update filet sd kartyara tenni es ugy megetetni a masinaval?
Amugy ma nyomtam neki egy factory reset-t is, de persze ugyanaz a helyzet a wifivel, csak jo sokara kapcsol ki alvo modban. Talaltam azt a wifi_idle_ms valtozot, de annak hozzaadasat meg csak vmi sql-ben lehet. Amugy neked mennyi ido mulva kapcsolt ki a wifi alvasban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged