Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
válasz Dzsano #14623 üzenetére
Egyébként nekem is az elsődleges szempont a könyvolvasás volt a vásárlásnál. Most így utólag azt mondom, hogy 1-2 órára megteszi a tablet, de főleg esténként, már eléggé megkínozza a szemet. Pdf könyveket pedig Calibre programmal, vagy több online konverterrel epub formátumba lehet varázsolni és azt még kényelmesebb olvasni. FBReader meglehetősen sok beállítással bír, tehát lehet azért ezen is variálni.
Ps: brunorbert
-
Shoo
senior tag
válasz Dzsano #14623 üzenetére
Hát ilyen szempontból nem nézegettem a gépet, mert jelenleg nem erre a célra vettem. Sajnos épp most merült le.
Van rajta egy angol e-könyv, amit állítva meglepően jól lehetett olvasni rajta. De szerintem a szoftver optimalizálta a kijelzőre, attól tartok, hogy a pdf-es e-könyvek már nem ilyen szépek rajta.
Tuti, hogy egy IPS-es kijelzőn szebbek a dolgok és talán kevésbé is fárasztja a szemet.
Máris feldugom és visszakapcsolom és teszek rá valami könyvet pdf-ben, hogy megnézzem mi ujság vele.
Blade-en 1 könyvet olvastam el, nagy nehezen, de azon netezni se tudok(nem reklámképp, de kipróbáltam multkor az iphone 4S-t és azon jól tudtam netezni...szerintem a képarány miatt.)
Szerk:
Jahh ami kimaradt: Első kézbevételnél meglepően nehéznek tünt NEKEM, de már megszoktam.Kb. olyan öt órát bírt amúgy a gép...majd hétvégén csinálok egy tartós tesztet. Kipróbáltam hdmi-n tv-re dugva. a youtube-os 1080p-s filmeket kicsit akadozva játszotta. Nem vészes, mert épp csak észrevehető. Lehet a net miatt volt....holnap kipróbálom fájlból is. (De jó, hogy egész héten itthon vagyok Éljen a 9/5-ös munkarend )
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Minden ami hőszivattyú
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- Honlap bemutatók - mutasd meg, mid van!
- Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest