Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Már megszoktam hogy elbeszélsz a téma mellett,mindig kiragadva valami egészen más példát és azt pellengérezve,miközben olyan dolgokat mondasz amit én nem,én egy szóval nem állítottam hogy az SLI hibátlanul működik,ezt te erőlteted már pár hsz óta.Az viszont tény hogy fényévekkel jobb az SLI támogatása mint a CFé,nem tudom már hány játékot linkeltem csak ide ebbe a topicba ahol a single kártya gyorsabb volt mint a CF ,(amúgy magam is kipróbáltam a 290X CFet,)de majd a DX12 meg az SFR megváltja a világot... az az SFR amit gyakorlatilag már egyszer kukáztak mert olyan gyenge volt a hatásfoka... de jó is lesz,hogy majd most már vízszintes tearing helyett lesz nekünk függőleges is...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Óvodások homokozója
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest