- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Már megszoktam hogy elbeszélsz a téma mellett,mindig kiragadva valami egészen más példát és azt pellengérezve,miközben olyan dolgokat mondasz amit én nem,én egy szóval nem állítottam hogy az SLI hibátlanul működik,ezt te erőlteted már pár hsz óta.Az viszont tény hogy fényévekkel jobb az SLI támogatása mint a CFé,nem tudom már hány játékot linkeltem csak ide ebbe a topicba ahol a single kártya gyorsabb volt mint a CF ,(amúgy magam is kipróbáltam a 290X CFet,)de majd a DX12 meg az SFR megváltja a világot... az az SFR amit gyakorlatilag már egyszer kukáztak mert olyan gyenge volt a hatásfoka... de jó is lesz,hogy majd most már vízszintes tearing helyett lesz nekünk függőleges is...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Asustor NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest