Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
A probléma fő forrása ahogy én látom, hogy sokszor kijelentő módban értelmezitek Abu feltételes módban írt cikkeit, plusz sokan 1-1 ilyen bejelentés, cikk után már "másnap" várják a legoptimálisabb forgatókönyvet, általánosságban levetítve. A Mantle erre tökéletes példa.

Sokszor pedig nem a kritika tartalmával van a gond, hanem a minőségével, milyenségével. Én például nem emlékszem olyanra, hogy mondjuk gbors kritikus kijelentéséből flém alakult volna ki.
Az értelmes, alátámasztott, kulturáltan tálalt negatív kritikával szerintem senkinek nem lenne problémája pro és kontra egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibás 3 db videokártya GTX 1060 / GTX 630
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest