Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A táblázatokat mondjuk én máshogy töltöttem volna ki a készítő helyében egyébként, mert én azt írtam volna oda, amitől változás volt és nem pont így "ellentétesen", így sokkal többet kell nézegetni feleslegesen. Szerintem a 780Ti-től egyébként, amit '13 Q4-ben adtak ki, meg akkoriban csökkentették le nagyon a sima 780-ak árát, egyik napról a másikra ilyen -40k volt itthon is. Gondolom '14 Q2-re ennyi ember váltott már GK100-ra, ami erősen el is verte a Hawaii-kat akkoriban szinte mindenhol. Egyébként a mai napig jól tartja szerintem magát a Kepler, tudom mert a mai napig használok én is 780Ti-t, csak nem itthon a saját gépemben van. GTA V-t úgy viszi, hogy öröm nézni. Mai napig jobban kéne Kepler, mint Hawaii.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest