Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én terelem a témát? Nem én mondtam ki, hogy 1300 MHz-en megy mindegyik 970 out of box. Ki vállalja érte a felelősséget, ha nem? Ilyeneket ne állítsunk, mert nem igaz. Találhatsz olyan alkalmazást, amin jó az a tuning, de biztos találni fogsz olyat is, amin nem. A gyári órajel mindig arra szolgál, hogy oda mindig visszatérhess, ha túlterheli az alkalmazás a rendszeredet, és arra van garancia. Az, hogy te otthon saját felelősségre meghúzod nem jelent semmit. Nincs meg a sok százezer dolláros eszközparkod, hogy kiteszteld úgy, ahogy az NV teszi meg magának, amikor dönt az alapórajelekről.
(#5597) TTomax: Az AotS egy játék lesz. Azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a VGA-k ventijét 70-80% fölé állítja annyira terhel.
50-60% nem jó, csak ennyit lehet ma reálisan kihozni max. A jó a 100%.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest