Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a DeepSeek R1 utan a teljes AI piac esett, ahogy neztem.
NV reszben emiatt van ennyire magasra arazva.
NVnel is ugyanugy paper launch volt nemletezo MSRPn.
Raymond: sved piacon 1-2 hete meg voltak.
7900XTk is kifogytak, de pl spanyol amazonon elozo heten meg lattam ertelmes aron.
hosszu tavon egyebkent ebbol meg problema lehet. annyira megdragult a BYOD PC piac, hogy a mostani 20onevesek egyszeruen nem epitenek mar PCt.
gyakorlatilag 5 eve nem lehet epeszu aron komponenseket kapni.
bonuszkent meg neztem anno par eve, hogy csaladtag 3080TIt vett jo dragan... elnezve az 5070et, az a kartya kb elobb fogja megsutni magat, mint elavul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EarFun Wave Life - egy fejhallgató a mindennapokra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX3060 TI 8GB
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 P165G FHD IPS notebook - i5 1335U 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest