Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
No hát akkor szépen szedjük össze ismét...
2009.03.26 Itt tettél szert egy 260ra...másnap is még nagyon tetszett... [link]
Rá négy napra már tudtad hol a vége... [link]
Április 4-re már meg is volt a csere egy 4890re,ami saját bevallásod szerint gyorsabb nem volt de legalább hangosabb... [link] meg szerinted szebb volt a képe...
Na most ez alatt az egy hét alatt (ami másról nem szólt,csak hol a vége a karinak),sehol nem irtad ebben a 63 hozzászólásban hogy ALT-TAB-ra kilép a GTA4 [link]
Lehet mégsem volt olyan stabil az az órajel mint gondoltad,nekem sosem volt ilyen gondom akkoriban egy ref 280am volt...
Aztán kilenc hónap után jön az amit te linkeltél a 4890 topicból...ugye 2010 január...És ha valaki visszaolvas akkor te magad bevallottan már 5 éve is az AMDt favorizáltad,még ha hangosabb vagy melegebb is volt.Tudod a vicc az egészben az,hogy engem tartanak a zöld szemüvegesek véres zászlóhordozójának,de valójában nekem több radeonom volt mint a rólam véleményt nyilvánítóknak...
Nem véletlen írom azt amit , nem fanboyságból ,hanem azért mert nem szeretnénk egy szereplős vga piacot...márpedig ennek egyik feltétele a jó marketing ,és a jó termékek... Nos most az amdn a sor...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hyundai, Kia topik
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest