Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
AMD kártyákon amúgy is ott az 16GB vram és még se fut jobban ez az RT a DF teszt alapján
Még mindig nem tartunk ott, hogy a vram kevés hanem az Ampere kártyán az RT core erősebb mint az RDNA2-eseken lévő core. Raszterba Exodus alatt a 6800XT >=RTX3080, DF videója alapján meg most majd ez a CSAK RT-vel játszható verzió min 20-30%-al jobban megy a 3080-on mint 6800XT pedig azon van +50% vram ezekre a feleslegesen sok számításra bár nekem a "compute" szó alapján a vram mennyiség eszembe se jut, hogy számítana bármit is, mivel a numero 1 az a GPU "agya" fog számítani, hiába a trillió vram ha számolni meg nem tud a kártya... Mindegy nV szponzorált cím readás ingyé mivel megvan a "sima" amit még 2080-on toltam így 3080-on lesz minőségbeli javulás egy új végigjátszásra 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Dobozos, garancia 2030.01.06-ig - nem SFF verzió!
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mindig nem tartunk ott, hogy a vram kevés hanem az Ampere kártyán az RT core erősebb mint az RDNA2-eseken lévő core. Raszterba Exodus alatt a 6800XT >=RTX3080, DF videója alapján meg most majd ez a CSAK RT-vel játszható verzió min 20-30%-al jobban megy a 3080-on mint 6800XT pedig azon van +50% vram ezekre a feleslegesen sok számításra bár nekem a "compute" szó alapján a vram mennyiség eszembe se jut, hogy számítana bármit is, mivel a numero 1 az a GPU "agya" fog számítani, hiába a trillió vram ha számolni meg nem tud a kártya... Mindegy nV szponzorált cím readás ingyé mivel megvan a "sima" amit még 2080-on toltam így 3080-on lesz minőségbeli javulás egy új végigjátszásra