Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Pedig a 21,5" FHD "csak" 102PPI.
Persze, a notimon a dolgok is picikék 130PPI-vel, de ahogy írtam, közelről jól használható még. Nyilván ezért kell ésszel felbontást választani.
Hát igen, a 4K 28"-on az már nagyon kemény, 200PPI-vel.
A telóknál viszont pont ezzel vakítanak. Kézbeveszed, és mit látsz először, a kijelzőt. Tényleg szép, de tök felesleges ezek a nagy felbontások. Nekem egy Xperia P van, 4" és 540 x 960 felbontás, és az is olyan szép, hogy megszólal, pedig csak feleannyi PPI, mint a G3. Nálam is nem a felbontás a szűk keresztmetszet, hanem hogy "túl nagy az ujjam" (pedig nem éppen hatalmas fizikailag) illetve túl kicsi a fizikai méret, hogy néha kb. az orromba teszem már így is, hogy kellő nagyításban kiférjen egy oldal és lássam is.

Már ez a 275PPI is kb. 35cm-ről "retina". Szóval azért jobb óvatosan ezekkel a dolgokkal.
Nem tűnik túl életszerűnek 17cm-ről bámulni egy 5,5"-os kijelzőt...
Igen, ezek az olcsóbb karik vannak, de nálam nem játszik pl. a multi-gpu, falra mászok az input lagjától.
Gondolom, nem csak én vagyok így vele. De akiknek jó, annak tényleg remek alternatíva pl. egy 7970 CF.
Próbáltam, tényleg szépen mennek együtt, az input lagot leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- The Crew sorozat
- OLED TV topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
- 27% - ÚJ MSI GeForce RTX 5060 Ti VENTUS 2X OC PLUS 8GB GDDR7 Videókártya
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC PLUS
- ASUS PRIME GEFORCE RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone 11 Pro 64Gb
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, a notimon a dolgok is picikék 130PPI-vel, de ahogy írtam, közelről jól használható még. Nyilván ezért kell ésszel felbontást választani.

Gondolom, nem csak én vagyok így vele. De akiknek jó, annak tényleg remek alternatíva pl. egy 7970 CF.