Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Pedig a 21,5" FHD "csak" 102PPI.
Persze, a notimon a dolgok is picikék 130PPI-vel, de ahogy írtam, közelről jól használható még. Nyilván ezért kell ésszel felbontást választani.
Hát igen, a 4K 28"-on az már nagyon kemény, 200PPI-vel.
A telóknál viszont pont ezzel vakítanak. Kézbeveszed, és mit látsz először, a kijelzőt. Tényleg szép, de tök felesleges ezek a nagy felbontások. Nekem egy Xperia P van, 4" és 540 x 960 felbontás, és az is olyan szép, hogy megszólal, pedig csak feleannyi PPI, mint a G3. Nálam is nem a felbontás a szűk keresztmetszet, hanem hogy "túl nagy az ujjam" (pedig nem éppen hatalmas fizikailag) illetve túl kicsi a fizikai méret, hogy néha kb. az orromba teszem már így is, hogy kellő nagyításban kiférjen egy oldal és lássam is.

Már ez a 275PPI is kb. 35cm-ről "retina". Szóval azért jobb óvatosan ezekkel a dolgokkal.
Nem tűnik túl életszerűnek 17cm-ről bámulni egy 5,5"-os kijelzőt...
Igen, ezek az olcsóbb karik vannak, de nálam nem játszik pl. a multi-gpu, falra mászok az input lagjától.
Gondolom, nem csak én vagyok így vele. De akiknek jó, annak tényleg remek alternatíva pl. egy 7970 CF.
Próbáltam, tényleg szépen mennek együtt, az input lagot leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Crimson Desert
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze, a notimon a dolgok is picikék 130PPI-vel, de ahogy írtam, közelről jól használható még. Nyilván ezért kell ésszel felbontást választani.

Gondolom, nem csak én vagyok így vele. De akiknek jó, annak tényleg remek alternatíva pl. egy 7970 CF.