Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Azt tudni vélem,hogy 780TI-d van (volt???),de...nem lett neked egy 980-ad véletlenül???

daveoff : Mondjuk az ilyen történelmi NV-s dolgokba nem nagyon vagyok otthon...8400gs volt az utcsó NV-s karim (sajnos pénzügyi megfontolásból)
Isten igazából én is a 780->780ti-re spekulálok és ez be jött nekik...meg a "fanbojok" is mondták
Az a baj,legalább is ami engem érint/érdekel,hogy ki lesz az a 2db csúcs kari az elkövetkező évben.A 390x már tuti,de ennek kéne az NV-s megfelelője.Ha a 980 akkor ott ette meg a fene az egészet...Ha ettől erősebb lesz akkor kéne a 980ti ami vagy van,vagy nincs és mindezt piacképes árral.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest