Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akciókamerák
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsyGaBiKa #37008 üzenetére
Hát, az úgy volt, hogy épp toltuk a haverokkal multiba, egyszer csak látom ám, laggol, mint a k.isten
.. a framerate meg 20 körül stagnál.
Nézek balra ... semmi ... Nézek jobbra ... Hát nem ott rohan a hóna alatt a karimmal
(bocs t72killer)
Amúgy, DHL-el nem szabad küldeni. A Magyar Postával van szerződésük. Tudom, utólag könnyű okosnak lenni.
Én hazafelé iPost Parcel-le küldöm, visszafelé GLS. Mindig, minden flottul megérkezik. (Persze, nem tudom, merre lax)szerk
Amúgy, az uccsó csomag amit küldtem magyarba, az így nézett ki. Egy nagy értékű óra volt benne.Maga a papír doboz egy speckó fekete folpackal volt becsomagolva, és a duck tape is szinezett volt. Lehet mindkettőt kapni különböző színekben.
Tőlem még nem loptak el semmit, de hallottam ezt-azt, így igyekeztem felkészült lenni.
Pontos súlyadatokat adtam a címzettnek, és fotót körbe, minden oldaláról a csomagnak.
Ha ezt megbontják, tuti nem tudják ugyanígy visszacsomagolni.
Mondtam, mielőtt aláírja, nézze körbe a csomagot. Ha sérülés van rajta, ne vegye át!De hálisten, semmi ilyen nem történt. Szerintem, az ilyen módon csomagolt csomagokat békén hagyják, lévén nem tudják észrevétlenül megbontani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Asustor NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest