Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Na egyetértek.
raytracing nekem tetszik, túlmutat végre a mesterségesen kreált hardver igényeken amit a négyká. nyócká jelent ugyan azzal az 5-8 éves grafikával. Az tény, hogy RTX széria nem hozza a Pascal átütését, de reméljük majd változik később, ha át tudnak menni kisebb csíkszélre. RTX ből 2080 alakul, 2070 pedig nem rossz vétel.
vegával sincs bajom se rizsával mindegyik jól sikerült, mondjuk a Vega 64 nem az igazi de az 56 az jó kis kártya.
Azt viszont mikor valaki teszt újra értékelést meg mit tudom én milyen csodát vár, hogy ezért majd többet ér az ő gyártója vicc kategória. annak fényében, hogy semmit nem tudunk még a felmerült esetről se a problémáról , hány kártyát milyen sorozatot satöbbi érint. hasonló eset lehet mint volt anno az 1080 TI ram mizéria ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Keresünk dokkolókat
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest