Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Még mindig nem értem ezt az AMD-nek okozott kárt. A 290 sokkal előbb jelent meg. Ha annyira szuper, akkor miért nem azt vették tömegével? Meg vagyok róla győződve, sokkal többen cseréltek valamilyen nv-ről 970-re, mint 290/X-ről 970-980-ra. Innentől meg nincs miről beszélni.
Én inkább hőmérséklet hang szempontjából nézem a fogyasztást. Ha már csak így nézzük, tök mindegy mit írnak NV-ék így is sokkal kellemesebb szinte bármelyik 970.(#3579) HSM: Egy olyan összehasonlításban biztos nem szerepelne jól sebesség szempontjából, mint a 290, viszont nem is látom értelmét. Lassan aki a 970-et nem tuningolja arra néznek csodálkozva. A végén oda jutunk, hogy ezt is negatívumnak hozod fel, meg az AMD kárának, hogy itt lehet durván tuningolni. Szinte minden custom, nagyon halk és hűvös, vagy extra csendes és tuningban jól mennek.
(#3578) Habugi: Egy konzol ami viccnek is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest