Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Te pontosan milyen monitoron próbáltad? Én akkor a dell p2314h-t használtam. Csak nem értem ha ez szerinted akkora előrelépés, akkor a profi játékosok miért nem mantle alatt játszanak vele. Minden nagyobb csapat intel + nvidia. De akkor vegyük ezt. Ezenkívül bármi érdemi? Kicsit többet várna az ember, ahhoz ahogy be volt harangozva.
(#3535) daveoff: Sejtettem. Neten sem nagyon olvastam róla.
(#3541) Malibutomi: Lehet hogy magas labda volt, csak értelmesen nem tudod lecsapni. Úgy tűnik te sem vagy tisztában azzal, mit monitorozol, meg jelenleg hol van gond 970-el. Míg a 290 és X-el rengetegen szenvednek hogy lehűtsék, pár típus ami kényelmesen használható, addig nagyon magas felbontáson SLI-ben lehet néha néha kiakasztani a 970-et vrammal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest