Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ezzel a frametime dologgal abszolút egyet értek. Számomra ezért sem volt soha opció semmilyen CF/SLI. Egy kártyával 60-70FPS felett már számomra jó az élmény, akkor meg minek a duplázás. Ha pedig ez alatt van az FPS, akkor a két kártya sem segít, pont ezért.

Bár CF 7850-ről váltva én úgy gondolom, tisztában van a fórumtárs, mit vállal.
Én tuti egy 290X-et tennék bele "átmenetileg" mondjuk egy évre, míg elérhető árú nem lesz valami Fiji vagy GM200-as cucc.

Pl. amit írt, hogy olcsóért van náluk a 290X Matrix Platinum. Azt később is szerintem mérsékelt bukóval tovább lehet majd adni, és a tápcsere is elkerülhető, vizezni sem kéne, és lenne egy bitang VGA addig a gépben.
A 980-at csak azért nem említem, mert ott szvsz még túl nagy a prémiumfaktor az árában.(#3518) Abu85: Ahogy nézem, izgalmas idők elé nézünk. [link]
(#3517) wjbhbdux: Annyira ennyi volt az AMD, hogy Vulcan néven az Nv is támogatni fogja az API-ját, persze, csak a kisebb tudásszintű korlátozott bekötésű verziót.

(#3521) odorgg: Szerintem is durva előrelépés volt. Akár FPS-ben, akár más, nehezbben mérhető paraméterekben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Napelem
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Aranylemezre került a Crimson Desert, márciusban jön a megjelenés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- További aktív témák...
- PALIT GeForce RTX 5060 Ti Infinity 3 16G, új, 3 év gari
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC - Garancia 2027.02.05
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.)
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest