Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
tailor74 #33331 üzenetére
Elvárni el lehetne ,ha már olyan magasságokban is ott vannak a levegőben levelek indokolatlanul (miközben minden fa a környéken full csupasz ha megnézed a videot) akkor a földön lévő száraz avart is vigye már....
Nem mellesleg higgyétek el egy játékban mindenki leszarná, hogy csak ugy néz ki mint az ezev és Half Life 2 (csak mondtam valamit) de mellette brutális a fizika...
Kegyetlen sokat hozzá tudna tenni a hangulathoz..Pl egy FEAR-t elképzelni így [még mielőtt leírtam már most beleborzongtam].
Gyak. széjjellövöd az irodaházad ahol játszódik porzik,törik,csörömpöl minden kb senki semmit nem lát már a törmelékek miatti porfelhőből...majd ez leszáll szépen. És szépen ottmaradt nem párolog el semmi a nyomok ottvannak minden poros viszed a poros lábnyomot tovább stb.Lehet ez valakinek nulla semmi, de ezt ott real timeban áttélni beszarás lenne. Akár egy 10 éves grafikával is.... De ház sajnos nem erről szól a HW ipar hogy látható dolgokra menjen el az értékes craft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starship Troopers Extermination
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest