Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
akkor félreolvastad!!!!!!
eddig amikor teszteltem békén hagytam a CCC ventivezérlést!
de láttam és hallottam,h szinte nem is megy (nem hallani mert nincs venti a gépemben)61% mi az?mikor mehet ez 85-100%,ha akar és bírnia kell!
kb 1 éve használtam a hd7870-emhez AB és tök más volt(más is írta olvastam pár sorral feljebb)én se igazodtam ki!
ezért fogtam és most 70% ment mikor játszottam!!
MANUÁLIS VENTIPROFILT HASZNÁLTAM ,DE CSAK MOST ESTE!(felhúztam CCC-ben és "leokéztam"

bocsánat,ha én írtam félre valamit,ha lehülyéznek és nem verhetem be az orrát,csak érvelhetek,akkor remegek az idegtől és akkor nem megy a fogalmazás!(főleg,h annyi eszetek nem volt,h azt mondjátok,h kopé ide az eredménnyel,"nem egyből átakarsz verni kocsog AMD-s",pedig nem én Inteles vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest