Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Ne haragudj, de látszik baromira nem értesz hozzá, ami egyáltalán nem szégyen, viszont ne akard már megmagyarázni akkor. A gpu-z képeden tisztán és egyértelműen látszik, hogy futott kb 5 másodpercet. Amíg nem tudsz semmi hitelest felmutatni addig szerintem ne raboljuk egymás idejét.
Amúgy meg baromira nem mindegy, hogy beállítottad a venti profilt. Én is beállíthatom a ref 980-am 100% venti fordulatra és dicsekedhetek hogy 70 fok, amikor értelmes körülmények között, vagy alap ventivel 80-83.
Össze vissza beszélsz. Eddig 40%-os ventivel 60 fokos volt a kártya, most 70% venire kapcsol 65 fok felett, az előbb meg 70%-os ventivel 50 fokos volt...
Mutass nekem egy hwinfo mérést, amin látszik fél óra játék idő minden adattal, 40%-os ventivel 60 fokon. Na az a kép nem hazudik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest