Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Ne haragudj, de látszik baromira nem értesz hozzá, ami egyáltalán nem szégyen, viszont ne akard már megmagyarázni akkor. A gpu-z képeden tisztán és egyértelműen látszik, hogy futott kb 5 másodpercet. Amíg nem tudsz semmi hitelest felmutatni addig szerintem ne raboljuk egymás idejét.
Amúgy meg baromira nem mindegy, hogy beállítottad a venti profilt. Én is beállíthatom a ref 980-am 100% venti fordulatra és dicsekedhetek hogy 70 fok, amikor értelmes körülmények között, vagy alap ventivel 80-83.
Össze vissza beszélsz. Eddig 40%-os ventivel 60 fokos volt a kártya, most 70% venire kapcsol 65 fok felett, az előbb meg 70%-os ventivel 50 fokos volt...
Mutass nekem egy hwinfo mérést, amin látszik fél óra játék idő minden adattal, 40%-os ventivel 60 fokon. Na az a kép nem hazudik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest