Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Habugi
üzenetére
Nvidia-ra váltásom egyik oka a Crimson driver. Nvidia legalább megmaradt a jól átlátható felületnél, mert igy is elég méretesre növekedtek ezek a VGA driverek. AMD RX 470 szintén nem szerette a Wattman beállitásokat, de az órajelugrálások miatt akadtam ki végleg. Afterburner beállitásokat felülirogatta, ezért nem egyszer gyalulni kellett mindent. Wattman-t utána nem aktiváltam, de az Afterburner beállitások egy része használhatatlan volt az AMD driver, netalán az RX 470-es kártya miatt. Meguntam és egy GTX 1070 Ti kártya van a gépemben, az elavult kinézetű driverrel. Az legalább jól müködik, és nálam nincsenek Afterburner anomáliák nyomokban sem. Nem is tudom, de elég sok ideig volt AMD hardver a gépemben... de tényleg ki lehet bukni egy idő után a tökéletlenkedés és a csúsz(tat)ások miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Futás, futópályák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest