- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Például a Tiled Resources funkciót sok fejlesztő várta és senki sem épít rá ma."
Miért, a Farm51 dobta volna a DX11.2-t?
Amúgy most hallgattam végig Brad Wardell interjúját és több érdekes dolgot is mond. A low-level API-k leginkább stratégia és RPG játékok esetében mutatják ki a foguk fehérjét. A GDC-n olyan demót fognak mutatni, amely mellett a Star Swarm elavultnak fog tűnni, ezen felül az AMD egy nagy és őrült dologgal fog előállni.
Most már csak azt nem értem, hogy egy felhasználó honnan a fenéből veszi a 600k draw call-t? A hülyeséget sajnos más sajtó átvette. Itt mindössze egy Intel által készített DX12 demóról volt szó, ahol a MS új API-ja 60.000 rajzolási paranccsal működött, míg egy a DX9 kb 5.000 parancsot bír (a fent linkelt interjúban 29:12-től beszél erről). Ebből hogy a túróba csináltak 600k vs 6k draw call-t?

Nagyon várom a GDC-t, több nagy bejelentésre készülnek, én legfőképp az AMD őrült dobására vagyok kíváncsi. Abu, egy apró információmorzsád nincs erről véletlenül?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest