Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
RX580 középszint nálatok úgy, hogy a jelenlegi csúcsot kínálja az egyik cégnél.
Az a baj, hogy ezzekkel a kommentekkel csak elüldözitek a népet a PC-től. Én a Rise of the Tomb Raider-t még kitoltam egy HD6870-el, de a BF1 beta is szépen futott HD felbontásban (csak a driver hiány miatt volt grafikai bug)."a 2017 Q3-ban kiadott játékokban elérhető játékélményt senki nem vitathatja el már tölük"
Ma is lehet játszani egy GTX750Ti-vel... 3 éves kártya és az tényleg csak középkategória volt. De a mai napig meglehet vásárolni, annyira "elavult".Én elhiszem, hogy van akineki 1440p+, 60FPS+ a cél és hogy meglegyen az Ultimate preset játékokban ami 4x SSAA-t jelent. De ne túlozzatok már ennyire. Ráadásul most nem is jön semmi extra, megint jön a stagnáló időszak (ha csak nem jön még1 konzol refresh). Sőt, egyre jobban vannak optimalizálva a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X ROG STRIX GAMING OC Eladó!
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a baj, hogy ezzekkel a kommentekkel csak elüldözitek a népet a PC-től. Én a Rise of the Tomb Raider-t még kitoltam egy HD6870-el, de a BF1 beta is szépen futott HD felbontásban (csak a driver hiány miatt volt grafikai bug).