Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Önigazolásnak nem nevezném, mert kényszerűségből lett idejekorán cserélve. Lehet a 4GB videómemória volt kevés időnként, pedig figyeltem hogy a videómemóriahasználat ne menjen 80% telitettség főlé nagyon. Ettől még a memóriamenedzsment a driverben vagy a videókártyám valamelyik VRAM-modulja lehetett kehés. Grafikai képi hibát nem láttam, de egy szint főlé emelve a részletességet és a beállitásokat egyből megingott a kiegyensúlyozottnak mondható teljesitmény. Komolyan, de az R9 380 4GB nem volt ilyen módon zavaró, mert az legalább fixen kevesebbett tudott. Az tartotta a 40-50 FPS-t, ami időnként rövid ideig esett be 30-35 FPS-re, és még ritkábban érte el a közel 60 FPS-t nálam. Valahogy mégis simábbnak láttam, pedig ez a videókártya ennyit tudott. Ezeket elmondtam akkor, de ez egy jól látható gond volt és a cserével ez megszünt. A PS4 és az XBOX One S konzolok szintjére ez az RX 470 elég lett volna, de a konzolokon a játék a fix 30 FPS sebességgel is tükör simának látható, mert ez ott a konzolon úgy müködik. Itt a PC-n a kétszer nagyobb sebbesség sem garancia erre a simaságra, ha az ingadozás eléri a zavaró küszöböt. Kinek melyik ez a pont. Amúgy az utánhúzást sem kedvelem, ezért van még TN panel monitorom 1 ns válaszidővel (G2G). Majd monitor cserét is tervezek idővel egy VA paneles monitorra, de ez egy másik történet. :)

Új hozzászólás Aktív témák