Hirdetés
- Dell notebook topic
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A "vörösök" a múlt, és a jővő meg még elég kétséges. Ez a VEGA nem érkezett meg időben és most a kriptó-időkben nem is annyira sürgetős megjelentettni. A többség akinek teljesitményre volt szüksége a zöld oldalon megtalálta a játékra alkalmas videókártyát. Itt a PH!-n többen csalódottan otthagyták az AMD-t, hogy GTX 1070 vagy GTX 1080(ti) legyen a történet vége. AMD diver okozta bajokkal szívás már nekem is csak múltidő, pedig hosszú évekig AMD-s (ATI-s) voltam. Most egy jó sikerült VEGA miatt sem fogok egyből a boltokba rohanni, megvárom az árak mérséklődését és a játékosok véleményét. Meglehet még itt is a következő VEGA generáció lesz inkább ajánlott, ezért inkább kivárom a teszteket és a bányászat okozta károk enyhülését. Hát ez is milyen jól jőtt a gyártóknak, mert most mindent jó felárral tudnak eladni... csak a játékos szivta meg megint. Még pont időben váltottam zöldre.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dell notebook topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Kutya topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- iPhone topik
- Jogász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest