- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Én nem értem ezt ami itt megy, most találtam a topikra.
AMD vs Intel
Játékra cpu egyszálas teljesítményben és fogyasztásban jobb az Intel (tudom nem ide tartozik), munkára lehet jobb egy AMD sok maggal, árban AMD...Nvidia vs AMD
Nekem még most is elég a 270X teljesítménye, de a hőingadozásban meghallt 2db kártyám is, szerecsére gariban. A 260X-re sima 260-as biost kellett raknom, hogy ne legyen bs hiba, így stabíl és hűvös volt.
GTX950 vs R9 270X
90W - 140W 5db gépnél nem mindegy nekem, 55-60 C alapjáraton ventivel vs AMD 70%-on 65-70 C (Asus hűtéssel, gpu forrasztás elengedett)
950-270 teljesítményben majdnem ugyanaz, árban is.
És most leugathatnak, de a crimson driverrel az AMD tervezett elavulás gépezete is beindúlt. 950 drverrel még nem volt bajom, 270/260 csak a 15.10-es driverrel ment minden játékunk hibamentesen...Szerintem az Nvidia kicst túlárazott, de előrébb van, mint az AMD, ez tapasztalat én nem vagyok fan, mindig próbáltam a legjobb ár értékarányt megvenni. AMD le van maradva sajnos, pedig a verseny miatt nekünk is jobb lenne, ha összeszedné magát...
Ugyan azt a teljesítményt akarja eladni mindtkét gyártó egyre drágábban.
De ez az én elfogulatlan véleményem.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest