Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
füles_
üzenetére
Az egy dolog, hogy most nVidiám van, de ez előtt több mint 10 éven át AMD kártyáim voltak és én nem igazán futottam bele durva driver problémákba. Szóval én semmi rosszat nem tudok mondani az AMD driverekre, inkább csak dícsérni. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok. Viszont ami ugye egyből feltűnt, az nVidia drivernek jóval vissza fogotabbak a képességei pl. a video lejátszást illetően, sokkal kevesebb állítási lehetőség van, mint mondjuk az AMD drivernél.
Amik biztosan hiányoznak az nVidia driverből és az AMD -ben benne voltak:
Color Vibrance
Brighter Whites
Flesh Tone Correction
De-Blocking
Dynamic Contrast
Mosquito Noise ReductionHozzá szoktam az évek alatt, hogy ezek mind ott vannak ha esetleg szükség van rájuk, és tudom, hogy ezek állíthatók a video lejátszásra használt szoftverben, de mindig jobban szerettem ezeket driver szinten intézni.
Nem tudom, hogy az nVidiánál miért nem fontos ez, hogy ebben is hozzák ugyanazt a feature szintet, mint az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest