Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • füles_

    őstag

    válasz jacint78 #28388 üzenetére

    Nem ezt mondta.
    Nincs NV GPU-m ezért nem tudok saját tapasztalokat mondani az NV driverről, de tény és való, hogy az elmúlt 1-1,5 évben sokkal több kritikus driverprobléma volt NV fronton, mint ezelőtt volt és sokkal több volt, mint AMD fronton. Ezt onnan veszem, hogy szoktam olvasni az efféle jelentéseket és a különböző fórumokat.
    Vannak kisebb driverproblémák AMD oldalon is, amivel be szoktak állítani az userek az RX topikba, de nem kell azt a hazugságot terjeszteni, hogy minden egyes fórumoldalon ennyi meg annyi komment van valamilyen driverproblémával kapcsolatban, mint múltkor olvastam a 1060 topikban (ezt nem neked). Ha már 1060 topik, ott nagyon megy pár emberkének a hazudozás meg a ferdítes az AMD-vel kapcsolatban (egyáltalán az AMD miért téma egy NV topikban?). Múltkor azt írta valaki, hogy az RX-ek 90 fokon üzemelnek, erre belinkelte a referenciakártya VRM hőfokát és összehasonlította egy AIB 1060-éval, a szerencsétlen kérdező meg el is hitte.

    Amúgy ahogy én észrevettem, az AMD a legtöbb figyelmét driverügyileg a Polaris-ra szenteli (ez természetes, hiszen ez a jelenlegi architektúrájuk), és itt nyomják nagyon a minőséget, amit észre is lehet venni. Viszont a régebbi architektúrák ezen a téren háttérbeszorultak, és ott mintha kevésbé lenne jó a minőség. Ha Tongáról vagy Hawaiiról van szó, ott sokkal több driverproblémáról olvasni.

    Ha az aktuális architektúrákat nézzük akkor ma már semmivel sem jobbak az NV driverek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák