Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
jacint78
üzenetére
Nem ezt mondta.
Nincs NV GPU-m ezért nem tudok saját tapasztalokat mondani az NV driverről, de tény és való, hogy az elmúlt 1-1,5 évben sokkal több kritikus driverprobléma volt NV fronton, mint ezelőtt volt és sokkal több volt, mint AMD fronton. Ezt onnan veszem, hogy szoktam olvasni az efféle jelentéseket és a különböző fórumokat.
Vannak kisebb driverproblémák AMD oldalon is, amivel be szoktak állítani az userek az RX topikba, de nem kell azt a hazugságot terjeszteni, hogy minden egyes fórumoldalon ennyi meg annyi komment van valamilyen driverproblémával kapcsolatban, mint múltkor olvastam a 1060 topikban (ezt nem neked). Ha már 1060 topik, ott nagyon megy pár emberkének a hazudozás meg a ferdítes az AMD-vel kapcsolatban (egyáltalán az AMD miért téma egy NV topikban?). Múltkor azt írta valaki, hogy az RX-ek 90 fokon üzemelnek, erre belinkelte a referenciakártya VRM hőfokát és összehasonlította egy AIB 1060-éval, a szerencsétlen kérdező meg el is hitte.Amúgy ahogy én észrevettem, az AMD a legtöbb figyelmét driverügyileg a Polaris-ra szenteli (ez természetes, hiszen ez a jelenlegi architektúrájuk), és itt nyomják nagyon a minőséget, amit észre is lehet venni. Viszont a régebbi architektúrák ezen a téren háttérbeszorultak, és ott mintha kevésbé lenne jó a minőség. Ha Tongáról vagy Hawaiiról van szó, ott sokkal több driverproblémáról olvasni.
Ha az aktuális architektúrákat nézzük akkor ma már semmivel sem jobbak az NV driverek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs