Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed #28394 üzenetére
A videólejátszás számomra mindig fontos prioritást kapott, mert nem kizárólag játékra, hanem multimédiára is használjuk a videókártyát. Szerettem az AMD képminőségét, habár a Crimson szoftver megjelenésével ezt is múltidőnek tekinthettem. Néhol maszatosan erős zajszűrést kapott és az Erőssebb Fehéret beállitani opciók nélkül, hogy egyensúlyban szép és koherens képet kapjak, nem volt egyszerű eset. Itt a régi Catalyst és Omega driverek voltak a csúcson. Most Nvidia driverben van amihez lehet állitani, és van amihez most nem annyira szükséges. Lehetne szebb és jobb mindkét fél képminőségét érintő tudása, de itt megint nem tudom az Nvidia-t hátrányosnak tekinteni. Igen, a Videólejátszás / Dinamikatartomány / Teljes (0-255) beállitása fontos és a szintelitettséget is alacsonyabbra kellett vennem. Egyéb beállitásokat még nem állitgattam szét.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nubreed #28394 üzenetére
Mert ezeket beépíteni elég drága mulatság, kell hozzá pénz, ember és idő. Mellesleg egy ideje az AMD-ben driverében sincsenek benne részletesen beállítható formában, csak ilyen egyszerűsített szinten, de hamarosan visszakerülnek. Már látni, hogy az elkövetkező körben milyen újítások jönnek a meghajtóba és az egyik a kivett szolgáltatások visszaállítása.
-
jacint78
addikt
válasz
nubreed #28394 üzenetére
Nem tudom, hogy az nVidiánál miért nem fontos ez, hogy ebben is hozzák ugyanazt a feature szintet, mint az AMD.
Ezek mind megvannak ám alul a Videó szekcióban... Mellesleg vannak sokkal értelmesebb funkciók amik működnek is, mint például az egyedi felbontások létrehozása.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged