- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még egy gondolat, de ezt itt a PH!-en már megválaszolták régebben. A videókártya PCI-E 3.0 X8 sebességet használ. Az ok, hogy a Asus Xonar DX hangkártya a másik hosszú PCI-E foglalatban talált helyet. Az egyszeres rövid foglalatban nagyon a videókártya hűtésen lenne és nem tudom ez mennyit számitana hőmérsékletben. A válaszok szerint ez igy a normális, és a X8 sebesség még ezt az RX 470 videókártyát nem fogja vissza teljesitményben. Nem tudom, akkor elfogadtam a választ. Lehet mégis anomáliákat okoz az alaplap és hardverek kapcsolata. Egy ismerősnek az Asrock alaplapban megkergültek az AMD videókártyák, ezért átnyergelt a szerinte is drága Nvidia-ra (nála az viszont jó volt), mert nem akart a drága Asrock laptól megválni. A GTX 1070 kérdéses a nagyobb teljesitménye miatt, ezért lehetséges mégegyszer át kell gondolnom hová kerüljőn ez a hangkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest