Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Apple asztali gépek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
üzenetére
Én sem értem, miért a 380 a jófiú nálad. Nekem volt Sapphire Nitro és Gigabyte G1 is. A Sapphire még úgy ahogy tűrhető volt (de semmiképpen nem halk), viszont a Giga egy hangos, zajos fos volt. Ehhez képest és abszolút értékben is a Giga 470 G1 egy szuper kis kártya, halk, teljesítményben meg 30%-kal van a 380 felett.
Szóval érthetetlen, mit hadoválsz össze a 470-ről, ráadásul már fél éve csak a sírás-rívás megy részedről.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- /FRISSÍTVE 02.18./ - XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- 644Kg VGA kártya - Teszteletlen - Videokártya csomag - Vegyes márka és model
- ASRock Steel Legend 9070XT 16gb garanciális videókártya GARANCIÁLIS
- GARANCIÁS!!! Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest