Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem kettő dolog lehet az ami neked nem tetszik:
A) az adott ráfordított pénzedért kevesebb teljesítményt kaptál, mint gondoltad.
B) az adott teljesítményű kártyát drágábban kaptad meg, mint szeretted volna.Nos. Sajnos bármelyik is a valós állítás egyikért sem okolható senki más rajtad kívül.
A) miért nem néztél meg teszteket a kártyáról mielőtt megvetted. Ha 10-15 percet rászánsz az életedből nem vettél volna más teljesítményt, mint amit szerettél volna. Vagy megelégszel a kevesebbel, vagy gyűjtögetsz még egy kicsit a többhöz.
B) Itt szintén te vagy a hunyó, mert frissen a kiadáskor vetted meg a kártyát. Tudvalevő, hogy pár héttel a széles körű elérhetőség kezdete után jelentősen olcsóbban lehet megkapni a VGA-kat, vagy pl lehet hardverapróról is nagykeráron szerezni, ami már eleve olcsóbb.De ez csak az én véleményem.
Valamint ha egy GTX 1060 3GB-ot veszel, ami kb RX470 4GB árban van, akkor abban is biztosan találtál volna valamit ami nem tetszett volna. Tehát ha nincsen olyan, mint amit szeretnénk, akkor az nem megoldás, hogy veszünk valami mást, és azután azon kesergünk, hogy "ez miért nem az amit én valójában szerettem volna"...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest