Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem kettő dolog lehet az ami neked nem tetszik:
A) az adott ráfordított pénzedért kevesebb teljesítményt kaptál, mint gondoltad.
B) az adott teljesítményű kártyát drágábban kaptad meg, mint szeretted volna.Nos. Sajnos bármelyik is a valós állítás egyikért sem okolható senki más rajtad kívül.
A) miért nem néztél meg teszteket a kártyáról mielőtt megvetted. Ha 10-15 percet rászánsz az életedből nem vettél volna más teljesítményt, mint amit szerettél volna. Vagy megelégszel a kevesebbel, vagy gyűjtögetsz még egy kicsit a többhöz.
B) Itt szintén te vagy a hunyó, mert frissen a kiadáskor vetted meg a kártyát. Tudvalevő, hogy pár héttel a széles körű elérhetőség kezdete után jelentősen olcsóbban lehet megkapni a VGA-kat, vagy pl lehet hardverapróról is nagykeráron szerezni, ami már eleve olcsóbb.De ez csak az én véleményem.
Valamint ha egy GTX 1060 3GB-ot veszel, ami kb RX470 4GB árban van, akkor abban is biztosan találtál volna valamit ami nem tetszett volna. Tehát ha nincsen olyan, mint amit szeretnénk, akkor az nem megoldás, hogy veszünk valami mást, és azután azon kesergünk, hogy "ez miért nem az amit én valójában szerettem volna"...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Windows 11
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest