Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ez igaz,de egyszer a jövő is jelen lesz
És vagyunk egy páran olyanok akik inkább választják 120W helyett a 150W-ot,cserébe a jelenben is teljesen helyén van a kártyánk,a jövőben meg csak jobb lesz a konkurenciánál.(#24696) Egon
Ha VRAM-ról van szó mindig az megy hogy minek a több,úgy sem használja ki.
1.Vannak és lesznek is olyan optimalizálatlan játékok ahol úgy is kihasználja,és nagyobb felbontásnál is jól jön
2.Szintén vannak és lesznek is olyan játékok ahol 6GB VRAM-al mondjuk nem tudod a textúrákat Ultrára állítani,mert nem fogja engedni.(RotTR-ben nem tudtam maximálisra állítani a textúrákat mert a 3GB VRAM limitált,de érdekesképpen ezt egy GTX 750Ti 4GB-tal megcsinálhattam volna,mert hiába sokkal gyengébb a GPU,ha több VRAM-al gazdálkodik)
Ha több VRAM van a kártyán az soha sem baj,nem fog lassítani a kártyán vagy valami,de valamikor gyorsíthat vagy feljebb állíthatsz egy beállítást.kérdezd meg a GCN1-2 tulajokat
Minek?Én a saját tapasztalataim alapján beszélek a TahitiXT-s (2011 vége) féltéglámról.
RotTB (2016 eleje)-minden maxon,kivéve a textúrákat és pár NV-s beállítás kikapcsolva
Witcher 3 (2015 vége)-minden maxon,kivéve HairWorks
Dying Light The Following (2016 eleje)-minden maxon
.
.
.
Sorolhatnám.
A mai vagy a közelmúlt játékait is maximális beállításokon maximális élménnyel tudom játsznai.Most te kérdezz meg egy 680/770 tulajt ugyanerről. (szerintem mérgében elküldene melegebb égtájakra
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És vagyunk egy páran olyanok akik inkább választják 120W helyett a 150W-ot,cserébe a jelenben is teljesen helyén van a kártyánk,a jövőben meg csak jobb lesz a konkurenciánál.
)