Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem ez csak definíció kérdése. Én mindent bukónak veszek, vételi ár-eladási ár és kész. Emiatt nem is pejoratív értelemben mondom, 20-30K teljesen bennevan az eszköz értékcsökkenésében 1 év alatt. "Eljátszottam" ezt az értéket...
de afelett, mondjuk megveszel egy Titan-t, aztán kijön a Ti, vagy esetleg most a Ti-k, vagy a Fury-k (Fury-kon volt egy undorító bukó) ... dehát minél drágább egy termék, ez annál több. Jobb ezzel nem is foglalkozni, mert akkor semmit se vesz az ember jóformán. (Főleg nem új kocsit pl
)Pascal egészen a Voltáig szerintem jól fogja tartani az árát. Talán Vega rondít majd bele... de a kisebbiket kb 120-ért kéne adni, hogy megérje.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BMW topik
- Star Wars Outlaws teszt
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)