Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kis teszt videó. [link] Nem tudom volt már, mert elég sok videó látott napvilágot és én magam jópárat megnéztem. Itt a GTX970 és 1060 mellé az RX470 és 480 kapott megméretettésre alkalmat. Itt-ott azért jól megy az RX470 és GTX1060 teljesitményt nyújt, máskor pedig a GTX970 előtt végez kicsivel. Nekem FullHD játékra elég az MSI RX470 Gaming X 4GB, csak a 82ezres áron agyaltam addig amig a Sapphire Nitro+ RX470 8GB 92ezres árát meg nem láttam. Gondoltam jó vicc, de ennyiért maradtam a 4GB videómemóriánál. Ezt az RX400-as gépfejlesztést a minimalizmus jegyében vittem véghez és nem váltottam még ilyen áron 8GB-ra. Az árak mérséklődésére meg jó ideig nem számitok. Ez ennyi marad egy ideig és a készletek is csak pár darabra és márkára szűkithetőek. Most adtam el reális áron az R9 380 4GB-ot és RX470-et terveztem mindenképp, mert az RX460 kevés lett és az RX480 meg nekem kicsit drága. Maradt még elég pénzem másra, de plusz 30ezret nem ért meg nekem egy kicsivel gyorsabb teljesitmény, amikor a cserére pont ennyit áldoztam. Dupla pénzen nem kaptam volna dupla teljesitményt. RX470 pont megérte az árát és egy ideig a teljesitménye elég lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest