Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nekem speciel az utóbbi pár évben nem volt szerencsém felsőkategóriás NV-vel ellátott gép elé ülnöm, pedig megfordultam jópár előtt. Nyilván sokan élnek alacsony igényekkel esetleg félreértésben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na most ez oltogatásnak számít? Annak is szántam és mi ezzel a gond? Szerintem semmi!!

Nyilván megfigyeltétek már Ti is hogy ez az (aktív) virtuális összehasonlítgatás dolog sokkal jellemzőbb a felsőkategóriákat birtoklókra. Sosem olvastam még olyan jellegű hozzászólást 50k-s VGA-val rendelkező embertől hogy "NV-vel minden szebb és jobb", pedig ha valahol lehetne adni egy ilyen kijelentésre akkor az a közép alja/közép kategória, ott fordulhat elő leginkább az hogy nem 25fps hanem teszem azt 30.Nyilván mások az egyes igényszintek is, aki 150k-s VGA-t vesz (én ennyiből komplett configokat rakok össze amiken pöpecül megy a bf4 fullhdben
) nem fullhdban operál, több kijelző, 4k-ra készül esetleg hobbi lényeg az hogy mindenkinél más. AMD vs. NVIDIA topik, most komolyan, férjen már bele egy kis oltogatás, ne legyen már elvárás a szívek szállodája színvonal, 100+k-s kártyákat "versenyeztettek" az pénz, néha kell is a hangulathoz egy-egy beszólás.Tök jó amit az útóbbi pár napban bedobtatok ide teszt formájában, már azon gondolkodtam hogy beszállok a buliba egy FX/280x-el, ami csak annyiból problémás hogy a TV asszonyka territórium és egyedül az fullhd képes nálunk, mivel nekem tökéletesen elég az 1680 évek óta, nem mellesleg helyhiányom van a sarokasztalon. Mindegy, sztem ez egy kicsit ilyen köszönjük emese szintűre sikerült de mindegy, leírtam.
Versengés, versenyszellem, összevetés. Nincs azzal semmi baj ha van néha egy-két erősebb szóváltás, természetes dolog a vak fanatizmus egy bizonyos szintjéig, mint ahogy azt már máshol leírtam FX vs Intel kapcsán is, az FX tulajok nagy része tisztában van vele hogy gyengébb a procija mintha intelt vett volna, de ettől még simán bedobja a mélyvízbe összehasonlítgatni az intelekkel, nyilván azt fogja keresni hogy miben jobb az övé(vagy legalább olyan) a másik fél meg azon lesz hogy ezt fúrja ez tök normális amíg nem idióta modon teszik ezt. Ennek ugyan itt most pont semmi köze a szóbanforgó "vitához", csak párhuzamra hozható vele maximum. Még egyszer mondom nekem nagyon bejött ez a "szakmaibb" megközelítés amit felmutattatok, nem csak fps-ekkel dobáloztatok, terhelés/hőfok grafikonok stb. Ne rekedjen meg az egész azért mert valaki "beemózik"!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EAFC 26
- World of Warships
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) nem fullhdban operál, több kijelző, 4k-ra készül esetleg hobbi lényeg az hogy mindenkinél más. AMD vs. NVIDIA topik, most komolyan, férjen már bele egy kis oltogatás, ne legyen már elvárás a szívek szállodája színvonal, 100+k-s kártyákat "versenyeztettek" az pénz, néha kell is a hangulathoz egy-egy beszólás.