Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Egyrészt a TITAN az más kategória, nem kifejezetten "gaming" kártya, vannak benne extra feature-ök is. Másrészt több mint fél évvel ezelőtt nyilván "drágább" volt az a teljesítmény mint most. A 280X is olcsóbban indult mint anno a 7970Ghz. Az nv megtehette, hogy olyan áron adja, mert nem volt abban a szegmensben konkurenciája, nyilván most már nem nagyon tudná így árazni. Amúgy is ezen a szinten kevés embert érdekel már az ár, az ár-teljesítmény mutatók úgy is a sz@rok, vagyis nem "racionális döntés" alapján veszünk ilyen kártyákat hanem pusztán a teljesítmény, egyéb szolgáltatások, funkciók, szimpátia és egyesek számára a presztizs miatt. Szóval szerintem a csúcskategóriában nem állja meg a helyét az árral érvelni, hogy melyik az olcsóbb, itt már ez majdnem senkit sem érdekel.
Az időtávlat miatt pedig én is mondhatnám hogy majd a több mint fél évvel később megjelnő kártyák olcsóbban nyújtják majd ezt vagy ennél nagyobb teljesítményt. Akkor majd én is tapsikolva írhatom be ide a fórumba, hogy pl. a GTX880 40%-al gyorsabb és még olcsóbb is. (csak példa volt).
Amúgy nem vagyok fanboy és ha a Mantle majd kiforrja magát akkor elképzelhető hogy én is váltok. 4890 volt az utolsó AMD-m, de az jó volt amíg csak 1db volt belőle.HSM: kicsit megelőztél a TITAN-al kapcsolatos vélményem kifejtésébe, de teljesen egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest