Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem pedig igencsak logikus...
Ha kiadnak egy Mantle verziót, ami nemcsak gyorsabb, de sokkal stabilabb is, abból eléggé botrány lenne, hogy miért csak a legújabb AMD vasakon lehet normálisan játszani. Én is állati dühös lennék egy ilyenért, ha megvettem volna a játékot és nem GCN-em lenne, és azért kerülnék hátrányba a játékban, mert fos a DX mód. Így teljesen érthető, hogy először le kell tegyenek egy legalább elfogadható DX kódot, mielőtt elstartolják a Mantle-t.Amúgy az AMD mondott időt a mantle-re előre hivatalosan? Nem emlékszem, persze, lehet...
(#1085) SzlobiG: Őszintén szólva, rövidtávon nem túlzottan izgat ez a Mantle, nem BF-ezek.
Én amúgy is inkább a proci tehermentesítését tartom a legnagyobb előnyének, az pedig nem fog a szintetikus tesztből szépen átjönni.
Szóval én majd az igazi pudingot kóstolnám majd meg. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha kiadnak egy Mantle verziót, ami nemcsak gyorsabb, de sokkal stabilabb is, abból eléggé botrány lenne, hogy miért csak a legújabb AMD vasakon lehet normálisan játszani. Én is állati dühös lennék egy ilyenért, ha megvettem volna a játékot és nem GCN-em lenne, és azért kerülnék hátrányba a játékban, mert fos a DX mód. Így teljesen érthető, hogy először le kell tegyenek egy legalább elfogadható DX kódot, mielőtt elstartolják a Mantle-t.
Én amúgy is inkább a proci tehermentesítését tartom a legnagyobb előnyének, az pedig nem fog a szintetikus tesztből szépen átjönni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)