- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
A forumon egyedul nekem lett problemam ugy, hogy utannajartunk es reprodukalhato volt, 980on viszont nem. Viszont en surroundoztam vele es mire kijottek az optimizalasok mar legariztattam (Far Cry 4 3.7GB korul volt nalam 35koruli fpssel) es mikroakadt. en meg SLIt akartam.
A 970 amiatt maradt ajanlott kartya, mert kiepitestol fuggoen 150-200Wot fogyaszt ("ref" / giga G1 a skala ket oldalan), ami kb fele volt a hasonlo aru 290xnek.
290 es 290x nagyon meleg. barati korben volt, hogy 960at ajanlottam az olcsobb es gyorsabb 290 helyett, mert meg 30 ezer rejtettt koltseg a tap+haz miatt osszejott volna.
ugyanugy, a 290xre nekem a csendes mukodeshey full cover vizesblokk kellett. ezzel tokeletes a kartya, csak eppen ha akarnek melle egy part, akkor at kene epiteni a vizet, meg a blokk durvan megtolna az arat... na ez egy 970 G1 SLIvel nem lett volna problema, ahogy eredetileg tervben volt.
persze, enyem volt a forum egyik legjobb 970e legen gyarilag, a 290x matrix platinum meg a forum egyik legrosszabb kartyaja, de ettol fuggetlenul nem veletlenul lehet a forumon dunat rekeszteni a maxwellel es nem veletlenul van keves hawaii.
---
harom kijelzovel mondjuk szerintem a hawaii a jobb, de a forumon van aki 5760x1200at tol 970SLIvel es elegedett. lehet tenyleg reszeltek a driveren.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest